Investigație RISE Project - Casa de pariuri a CLANULUI Ghiță

Investigație RISE Project - Casa de pariuri a CLANULUI Ghiță

Dupa ce a chemat 54 de mii de oameni din toata tara ca sa ii sanctioneze ca nu au fost atenti pe ce site-uri pariaza, Oficiul National al Jocurilor de Noroc (ONJN) a incurcat firmele care nu au autorizatie, se scrie intr-un material RISE Project intitulat "Casa de pariuri a familiei Ghita".

In "lista neagra" pe care au transmis-o oficial reporterilor RISE, institutia guvernamentala a inclus, "din greseala", firma offshore controlata de fratele lui Sebastian Ghita, dar si o alta companie din Malta.

Apoi conducerea Oficiului a revenit, la solicitarea unei clarificari din partea RISE, sustinand ca, de fapt, cele doua firme au actele in regula: "A fost o greseala de redactare! Suntem si noi oameni, mai gresim".

Reprezentantii pariorilor acuza jocuri politice pe aceasta piata, aratand spre firma conectata la deputatul PSD.

Partenerul secret din Malta al familiei Ghita a reprezentat in Romania una dintre cele mai mari case de pariuri din lume, bwin.com, suspendata in urma cu o luna, spune cei de la RISE Project.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...