Iohannis: E nevoie de o dezbatere publică între mine și Ponta; Timișoara, un loc potrivit

Iohannis: E nevoie de o dezbatere publică între mine și Ponta; Timișoara, un loc potrivit

Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că este nevoie de o dezbatere publică între el și contracandidatul său, Victor Ponta, afirmând că Universitatea de Vest din Timișoara i se pare un loc potrivit, la 25 de ani de la Revoluție.

"Un lucru care cred că trebuie făcut în zilele imediat următoare: este nevoie de o dezbatere publică între mine și domnul Ponta. Am primit cu bucurie invitația Universității de Vest din Timișoara și mi s-ar părea un lucru excepțional de bun ca această întâlnire planificată să aibă loc în Timișoara după 25 de ani de la Revoluția Română. Locul mi s-ar părea foarte potrivit pentru această dezbatere", a spus Iohannis, la Palatul Parlamentului, unde are loc o ședință a ACL cu filialele din regiunea sudică.

Întrebat de ce nu dorește o confruntare electorală la o televiziune, Klaus Iohannis a arătat că, în opinia sa, este nevoie ca dezbaterea să se desfășoare într-un loc în care toată media să aibă acces în mod egal și unde absolut toate condițiile să fie de așa natură încât niciunul dintre candidați să poată fi bănuit de "vreun avantaj ilegitim".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...