Iohannis: E nevoie de o dezbatere publică între mine și Ponta; Timișoara, un loc potrivit

Iohannis: E nevoie de o dezbatere publică între mine și Ponta; Timișoara, un loc potrivit

Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că este nevoie de o dezbatere publică între el și contracandidatul său, Victor Ponta, afirmând că Universitatea de Vest din Timișoara i se pare un loc potrivit, la 25 de ani de la Revoluție.

"Un lucru care cred că trebuie făcut în zilele imediat următoare: este nevoie de o dezbatere publică între mine și domnul Ponta. Am primit cu bucurie invitația Universității de Vest din Timișoara și mi s-ar părea un lucru excepțional de bun ca această întâlnire planificată să aibă loc în Timișoara după 25 de ani de la Revoluția Română. Locul mi s-ar părea foarte potrivit pentru această dezbatere", a spus Iohannis, la Palatul Parlamentului, unde are loc o ședință a ACL cu filialele din regiunea sudică.

Întrebat de ce nu dorește o confruntare electorală la o televiziune, Klaus Iohannis a arătat că, în opinia sa, este nevoie ca dezbaterea să se desfășoare într-un loc în care toată media să aibă acces în mod egal și unde absolut toate condițiile să fie de așa natură încât niciunul dintre candidați să poată fi bănuit de "vreun avantaj ilegitim".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un misterios monolit din metal, similar cu cel găsit recent în SUA, a apărut lângă o cetate dacică din …

2 SCANDAL la Realitatea Plus! Boul PSD din imagine, trimis de moderatoare să vorbească la veceul din curte după …

3 VIDEO DSP a închis târgul de Crăciun deschis ilegal de imbecila de Fiola! Nu avea nicio aprobare, dar ea a înc…

4 Așa o fi? Judecați voi!

5 Un text despre femei care merită citit...