Iohannis, întrebat la cine s-a referit Băsescu vorbind despre ofiţeri sub acoperire: La mine sigur nu

Iohannis, întrebat la cine s-a referit Băsescu vorbind despre ofiţeri sub acoperire: La mine sigur nu

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la Preşedinţie, a afirmat că în mod "sigur" preşedintele Traian Băsescu nu s-a referit la el atunci când a spus că între candidaţii la alegerile prezidenţiale ar exista şi un ofiţer sub acoperire.

Klaus Iohannis (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Klaus Iohannis , candidatul ACL la Preşedinţie, a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Oradea, la cine s-a referit preşedintele Traian Băsescu vorbind despre existenţa unui ofiţer sub acoperire între candidaţii la alegerile prezidenţiale.

"La mine sigur nu!", a răspuns Iohannis.

Ulterior, întrebat dacă a fost sau este ofiţer acoperit, Klaus Iohannis a răspuns scurt: "Nu!".

Preşedintele Băsescu a declarat, despre faptul că unii candidaţi la Preşedinţie nu şi-ar fi completat CV-ul, că trebuie să spună dacă au fost sau nu ofiţeri acoperiţi şi a precizat că, dacă nu se va întâmpla, o va face el, arătând că nu este corect să duci o asemenea funcţie "având două butoane".

Referindu-se la ”lucrurile ascunse din CV-urile candidaţilor la prezidenţiale”, despre care a făcut referire în trecut, Traian Băsescu a spus că toate afirmaţiile pe care le-a făcut pe această temă au rămas valabile.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...