Iohannis: Pentru Ponta se gată politica dupa 2014/Nu a avut bărbăția să-mi spună în față ce are de spus despre părinţii mei/ Folosește aceleași metode pe care le-a folosit și Securitatea din regimul Ceaușescu

Pentru Ponta se gată politica dupa 2014. Nu a avut bărbăția să-mi spună în față ce are de spus, spune Klaus Iohannis.

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat la "Jocuri de putere" la Realitatea TV ca "pentru domnul Ponta se gată politica dupa 2014" si ca ACL va castiga parlamentarele dupa 2016.

In opinia lui Iohannis, Parlamentul Romaniei este cel care trebuie reformat rapid fiind una din principalele piedici in calea democratizarii tarii.

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, l-a acuzat marți seara, într-o emisiune televizată, pe candidatul PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, de lipsă de bărbăție pentru că ar fi stat în spatele informațiilor referitoare la o presupusă casă pe care părinții săi o au în Germania.

Iohannis a reiterat faptul că părinții săi stau în Germania în chirie, într-o mansardă. 'Candidatul Victor Ponta, care nu a avut în această campanie bărbăția să vină să-mi spună în față ce are de spus, s-a ascuns în spatele vorbitoarelor și a televiziunilor de casă, a trimis o echipă în Germania, să verifice ce fac părinții mei acolo', a spus Iohannis, la Realitatea TV.

El l-a acuzat pe Victor Ponta că folosește aceleași metode pe care le-a folosit și Securitatea din regimul Ceaușescu. 'A fost prezentată această casă ca o investiție ascunsă, o prezentare destul de jignitoare și la adresa părinților mei. Astfel de lucruri mă deranjează, fiindcă se poate spune orice într-o campanie, că un proiect este bun sau prost, că politcianul este mai bun sau mai slab. (...) Mi s-a părut jenant și mi-a amintit de niște vremuri pe care nu dorim să le retrăim. Acest mod de a încerca să-l pui la colț pe un politician, atacându-i familia, părinții etc nu a fost inventat de Victor Ponta, această metodă a fost folosită de Securitate, în vechiul regim. Este folosită această metodă de poliții politice private în anumite țări din lumea a treia. Să hărțuiești familia unui competitor este nu doar jenant și nepotrivit, este nedemocratic și ar trebui pur și simplu să înțeleagă până și domnul Ponta, care poate înțelege mai greu cum e cu istoria noastră și cu comunismul, ar trebui să înțeleagă că așa ceva nu se poate face într-o campanie', a mai afirmat Iohannis. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMĂ ORĂ Premierul confirmă interzicerea cumulului pensiei cu salariul din sistemul de stat!

2 SURSE Jaf la drumul mare! Peste 9000 de piloși PSD inventariați până acum în ministere și agențiile guvernamen…

3 Firea, despuiată public de Orban și Tăriceanu, scoate flăcări pe nas la Antena 3! Bine, n-a uitat să spună că …

4 Băsescu închide subiectul Năstase la Cotroceni: A fost un truc. Iohannis nu-l iubește, dar a vrut să dea un se…

5 HOPA! Ministrul Economiei o face muci pe Firea și spune că bate câmpii în privința termoficării! Frate, de und…

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou