La Oradea, Ponta a câştigat în doar două secţii de votare, unde au votat şi deţinuţi din penitenciar

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a câştigat alegerile în Oradea în doar două din cele 143 secţii de votare, respectiv în cele în care au fost înregistrate inclusiv sufragiile deţinuţilor din Penitenciarul Oradea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit datelor centralizate, luni, de Biroul Electoral Judeţean Bihor şi prezentate de conducerea ACL Oradea într-o conferinţă de presă, Victor Ponta a câştigat mai multe voturi decât Klaus Iohannis în numai două din cele 143 secţii de votare care au funcţionat în municipiu, respectiv la cele două secţii în care au fost înregistrate inclusiv voturile persoanelor private de libertate din Penitenciarul Oradea.

La secţia de votare nr. 122, Victor Ponta a fost votat de 248 persoane, iar Iohannis de 122 persoane, în timp ce la secţia de votare 123, candidatul PSD-UNPR-PC a câştigat cu 262 voturi în faţa lui Iohannis, votat de 123 de persoane.

La cele două secţii de vot şi-au exprimat opţiunile electorale locuitorii zonei numite "Parcul Traian", situată în centrul oraşului, şi deţinuţii din penitenciar.

În toate celelalte 141 secţii de votare din municipiul Oradea, pe primul loc s-au clasat fie candidatul ACL, Klaus Iohannis, fie cel al UDMR, Kelemen Hunor.

Contactaţi de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Bihor au declarat că vor putea oferi rezultate ale alegerilor pe secţii doar după validarea rezultatelor.

În judeţul Bihor, Klaus Iohannis s-a clasat pe primul loc la primul tur al alegerilor prezidenţiale, cu 37,31 % din voturi, el fiind urmat de Victor Ponta, cu 32,24 %, şi de Kelemen Hunor, cu 11,8 %, potrivit rezultatelor finale oferite de BEJ Bihor.

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Coincidenţe ciudate despre marele laborator bacteriologic din Wuhan, care lucrează cu virusuri

2 Virusul chinezesc, scăpat din laborator? Citiți ce scria prestigioasa revistă Nature în 2017

3 Procurorii dorm? / Cine-l protejează pe acest interlop politic? Deputatul PNL Vîlceanu, răzbunări de tip mafiot

4 Adrian Streinu-Cercel / Ce vedem noi astăzi este rezultatul unui malpraxis cu natura. Carantina, ineficientă la…

5 Aici puteți urmări LIVE evoluția virusului chinezesc / Sunt deja 56 de morți și peste 2000 de internați

recomandări

Te ia DNA: Chirica Daniel Claudiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video