La Oradea, Ponta a câştigat în doar două secţii de votare, unde au votat şi deţinuţi din penitenciar

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a câştigat alegerile în Oradea în doar două din cele 143 secţii de votare, respectiv în cele în care au fost înregistrate inclusiv sufragiile deţinuţilor din Penitenciarul Oradea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit datelor centralizate, luni, de Biroul Electoral Judeţean Bihor şi prezentate de conducerea ACL Oradea într-o conferinţă de presă, Victor Ponta a câştigat mai multe voturi decât Klaus Iohannis în numai două din cele 143 secţii de votare care au funcţionat în municipiu, respectiv la cele două secţii în care au fost înregistrate inclusiv voturile persoanelor private de libertate din Penitenciarul Oradea.

La secţia de votare nr. 122, Victor Ponta a fost votat de 248 persoane, iar Iohannis de 122 persoane, în timp ce la secţia de votare 123, candidatul PSD-UNPR-PC a câştigat cu 262 voturi în faţa lui Iohannis, votat de 123 de persoane.

La cele două secţii de vot şi-au exprimat opţiunile electorale locuitorii zonei numite "Parcul Traian", situată în centrul oraşului, şi deţinuţii din penitenciar.

În toate celelalte 141 secţii de votare din municipiul Oradea, pe primul loc s-au clasat fie candidatul ACL, Klaus Iohannis, fie cel al UDMR, Kelemen Hunor.

Contactaţi de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Bihor au declarat că vor putea oferi rezultate ale alegerilor pe secţii doar după validarea rezultatelor.

În judeţul Bihor, Klaus Iohannis s-a clasat pe primul loc la primul tur al alegerilor prezidenţiale, cu 37,31 % din voturi, el fiind urmat de Victor Ponta, cu 32,24 %, şi de Kelemen Hunor, cu 11,8 %, potrivit rezultatelor finale oferite de BEJ Bihor.

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Mitu Augustin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion