Marele FÂS/Române, SRI te vrea ÎNFRICOȘAT, nu te lăsa MANIPULAT!

Marele FÂS/Române, SRI te vrea ÎNFRICOȘAT, nu te lăsa MANIPULAT!

Manipulare de doi lei pentru trepanații Antenei3 și pentru creștea adepților partidului puit de SRI și administrat de fostul pesedist devenit naționalist Bogdan Diaconu! Ne este silă să-i dăm numele! SRI și DIICOT au făcut un spectacol de manipulare și înfricoșare a populației taman când pipota patriotului român e mai umflată, pe 1 Decembrie, sfânta Zi Națională! Toate tembeliziunile, ziarele și site-urile au titrat trepanate că SRI și DIICOT au dejucat un atentat cu bombă la... parada de la Târgu Secuiesc. Și au salvat astfel zeci de vieți care stăteau să piară! Păi ca să fie atentat cu bombă, bomba, nenorocita, trebuia să existe. Sau măcar ceva care să-i semene sau să pară a bombă, un dispozitiv artizanal, ceva. NU, N-A EXISTAT AȘA CEVA! Doi, încă n-am aflat din nicio sursă dacă parada a avut loc sau a fost anulată. Trei, pe cine omora cretinul de ungur practicant de airsoft când la Târgu Secuiesc, din cei 18.491 de locuitori 88,1 la sută sunt unguri și doar 6,99 la sută sunt români?

Anchetatorii au găsit artificii la percheziţii

Anchetatorii au găsit la percheziţiile din Covasna, la imobilul folosit de Beke Istvan Attila, sute de materii explozive, dispozive electronice care permiteau acţionarea de la distanţă, două dispozitive militare de vedere pe timp de noapte, dar şi un poligon de tragere, potrivit unor surse judiciare. Conform Agerpres, percheziţiile au avut loc la un poligon de airsoft, unde au fost găsite aceste dispozitive, informaţie care confirmă afirmaţiile făcute de colegii extremistului maghiar, legate de dispozitivele de airsoft.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că procurorii DIICOT au făcut, în noaptea de luni spre marţi, mai multe percheziţii care au început ca un control de verificare pe articole pirotehnice, pentru a preveni incidente ce s-ar fi putut produce la manifestările organizate de Ziua Naţională a României.

Anchetatorii îi monitorizau însă din octombrie pe Beke Istvan Attila (40 de ani), membru al formaţiunii extremiste "Mişcarea de Tineret 64 de Comitate" din Ungaria, şi complici ai acestuia, fiind astfel percheziţionat şi locul în care existau informaţii că acesta ar avea numeroase articole pirotehnice şi chiar materiale explozive.

Anchetatorii au găsit la percheziţii 210 materii explozive de categoriile II şi III, dispozitive electronice de iniţiere, temporizor al impulsurilor electronice, două dispozitive militare de vedere pe timp de noapte folosite de conductorii de blindaje militare, precum şi un amplificator de imagine.

Conform legii de clasificare a materiilor explozive, categoria II de explozivi se referă la cei de putere medie (Trotil, tetril şi ceilalţi explozivi nitroaromatici, precum şi cei pe bază de azotat de amoniu cu mai puţin de 6% nitroglicerină sau nitroglicol, explozivi pe bază de cloraţi şi percloraţi, Geluri explozive, amestecuri explozive simple de tip AMAL, Emulsii explozive), iar categoria III se referă la cei de putere mică (Amestecuri explozive simple de tip nitramon (AM-1) şi nitramonit, Pulberi negre cu fum şi similare, Amestecuri explozive cu peste 30% materii inhibitoare (clorură de sodiu, clorură de amoniu etc.), Explozivi antigrizutoşi, Capse detonante de orice fel, relee întârzietoare şi sisteme de iniţiere neelectrică).

Beke Istvan Attila nu apucase să asambleze materiile explozive şi dispozitivele atunci când au avut loc percheziţiile. Dispozitivul, dacă ar fi fost asamblat, cu materiile explozive pe care le avea la dispoziţie şi cu acţionare de la distanţă, putea produce victime, au precizat surse din rândul anchetatorilor.

Bărbatul amenajase şi un poligon de tragere, însă nu au fost găsite şi arme de foc sau dintre cele pentru care este necesară autorizarea. De asemenea, au fost găsite la percheziţii şi aproximativ 400 de articole pirotehnice.

Pentru cine nu știe

Elementele pirotehnice de clasă 1 sunt albinuţele, licuricii, sfârlezele şi pocnitorile cu 2 aţe. Elementele pirotehnice de clasă 2 sunt petardele alea care fâsâie şi fac poc după câteva secunde, mai sunt petardele de 4-5 cmm, minivulcanii, acele conuri care după ce le dai foc azvârl o jerbă de scântei de 10-20 cm. Alea de clasă 3 sunt rachetele alea pe băţ care ajung la 10-20 m înălţime şi fac steluţe. Tot la clasă 3 intră şi bateriile de rachete cu dimensiunea de 20-40 cm care au elemente de temporizare şi care se lansează una după alta, dar bateria trebuie fixată la sol pentru a nu se culca de la jeturi. Petardele folosite pe stadioane, făcliile suprterilor etc, sunt din clasa 3.

Întrebarea este: teroristul pregătea un atentat sau se pregătea de Târgul de Crăciun, unde spera să vândă niște artificii?

Ca să nu credeți că-i ținem partea dobitocului ungur. Că despre TERORISMUL COMPLICITĂȚII DE STAT n-am citit în comunicatele SRI și DIICOT...

Mişcarea Tinerilor din cele 64 de Comitate (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom - HVIM) n-a apărut brusc printre noi, după ani de clandestinitate. Nu. HVIM a fost o prezenţă constantă, vizibilă şi agresivă la fiecare eveniment revizionist organizat cu sprijinul autorităţilor locale şi aprobarea tacită a Guvernului de la Bucureşti.

Ani la rând, la Josesi, din banii primăriei sau ai Consiliului Judeţean – adică ai cetăţenilor români - s-au finanţat Taberele de Vară unde extremiştii de la Jobbik sau HVIM, recunoscuți astăzi ca terorişti, şi-au alimentat propria isterie. Ani la rând, propaganda revizionistă maghiară, interzisă în Slovacia, spre exemplu, a fost îmbrățișată de autorităţile româneşti. Ani la rând, instituții locale autohtone, ale statului român, au contribuit la formarea teroristului de azi. L-au alimentat ideologic în școlile de vară de pe teritoriul țării noastre, l-au protejat sub paravanul multiculturalismului, i-au girat revendicările absurde prin fiecare discurs susținut de oamenii cu funcții în stat la taberele ”Ținutului Secuiesc”.

În teritoriu, președinții de consilii județene sau primarii UDMR/PCM au finanțat, din bani publici, si au legitimat, fără discernământ, fiecare eveniment la care extremiștii, astăzi teroriști, de la HVIM au jucat un rol esențial. Iată doar câteva dovezi:

În 2011, Consiliul Judetean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor, a finanțat „programul cultural” Szekely Sziget al celor de la HVIM; în 2011, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras, a autorizat HVIM să vândă materiale de propagandă revizionistă la Zilele Sfântu Gheorghe; în noiembrie 2012 extremiștii de la HVIM participă alături de UDMR la un miting revizionist la Sfântu Gheorghe; 15 martie 2013:HVIM a defileză la Târgu Secuiesc, în deschiderea paradei dedicată Zilei maghiarilor de pretutindeni, manifestare la care a participat și vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt; în august 2013, primarul din Joseni (HR) a finanțat tabăra EMI/Jobbik/HVIM și, potrivit propriilor declarații, a ”făcut lobby pentru ca tabăra să fie organizată în localitatea pe care o conduce”; în octombrie 2013 liderul Jobbik și mai mulți militanți HVIM au fost prezenți la marele marș al secuilor organizat de UDMR în Covasna; în decembrie 2013 militanții HVIM tulbură liniștea publică la marșul de Ziua Națională de la Sfântu Gheorghe, iau autoritățile nu intervin; în februarie 2014, criminalul de război Wass Albert a fost omagiat de membrii HVIM în două orașe conduse de primari UDMR, în incinta unor clădiri publice; pe 6 august 2014, Președintele CJ Harghita, Borboly Csaba, a fost prezent la tabăra extremiștilor EMI/Jobbik/HVIM; în octombrie 2014, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe explicat că organizația HVIM – al cărei membru este și teroristul zilei – trebuie tratată cu indulgență.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa