Mazăre, întrebat dacă Ponta ar trebui să demisioneze: În mod normal și onorabil, da

Mazăre, întrebat dacă Ponta ar trebui să demisioneze: În mod normal și onorabil, da

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat marți că președintele PSD, Victor Ponta, ar trebui să își dea demisia "în mod normal și onorabil" după pierderea alegerilor prezidențiale.

Foto: (c) DANIEL STOENCIU / AGERPRES ARHIVA

Prezent marți la Curtea de Apel București, unde participă la un nou termen al procesului în care este acuzat de retrocedări ilegale de terenuri, Radu Mazăre a fost întrebat de jurnaliști dacă din PSD vor pleca parlamentari sau persoane importante către un nou partid care ar urma să fie inițiat de Mircea Geoană și Marian Vanghelie.

"Nu știu, e posibil să plece. În orice caz, lucrurile nu sunt tocmai în regulă. Adică, nu mi se pare normal ca atunci când pierzi niște alegeri să dai vina pe alții (...) Este o stare de nemulțumire, sunt discuții despre felul în care este gestionat la nivel central această perioadă post-electorală. Dacă mă întrebați pe mine, și eu sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eșecul lui Ponta sau pentru eșecul lui Dragnea. Eu, dacă aș pierde alegerile de la primărie, a doua zi mi-aș depune mandatul și în niciun caz nu aș arăta spre cei care sunt șefi de organizații mici locale că ei sunt de vină", a spus Mazăre.

Întrebat dacă Victor Ponta ar trebui să își dea demisia, Mazăre a spus: "În mod normal și onorabil, da".

De asemenea, Mazăre a fost întrebat ce tabără va alege.

"Nu știu, însă nu am luat o decizie. Discut cu prietenii și colegii mei. La Constanța, noi suntem o echipă unită și foarte solidară. Eu nu iau decizii de capul meu. În momentul în care se cristalizează o opinie, atunci o luăm într-o direcție cu toții", a răspuns primarul.

AGERPRES/(A-autor: Eusebi Manolache, editor: Mihai Simionescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

3 Categoria „valori” / „Bujilă” și Leo de la Kuweit, la un pas de bătaie / În conflict a intervenit și Anaser

4 Imagini rare cu „Șmecherii României” pe Coasta de Azur

5 Numai în România e posibil așa ceva!