Mircovici: Declaraţia privind relaxarea fiscală, cerută de PNL, are acordul liderilor de grup

Mircovici: Declaraţia privind relaxarea fiscală, cerută de PNL, are acordul liderilor de grup

Secretarul Camerei Deputaţilor, Niculae Mircovici, a declarat, marţi, după şedinţa conducerii acestui for, că Declaraţia privind susţinerea măsurilor de relaxare fiscală şi de stimulare economică solicitată de PNL are acordul liderilor de grup şi va fi prezentată plenului săptămâna viitoare.

Secretarul Camerei Deputaţilor, Niculae Mircovici (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Declaraţia privind susţinerea măsurilor de relaxare fiscală şi de stimulare economică, înaintată de grupul parlamentar PNL, în acord cu liderii grupurilor parlamnetare, din punct de veder formal se duce la Comisia de Buget-Finanţe, care realizează draftul acestei declaraţii. Atât timp cât există acordul liderilor de grup, probabil că nu va fi nicio problemă pentru comisia de Buget-Finanţe", a spus Mircovici.

El a precizat că liderii de grup şi-au manifestat acordul pentru prezentarea în plen a acestei declaraţii. "A fost acord până la acest moment, s-a discutat la şedinţa trecută ( a BP, n.r.). A rămas ca la comisia de Buget-Finanţe, dacă şi comisia poate să facă treaba aceasta luni, probabil marţi să fie şi prezentată declaraţia", a adăugat Mircovici.

PNL a solicitat adoptarea de către plenul Camerei a unei Declaraţii privind susţinerea măsurilor de relaxare fiscală şi de stimulare economică, cu referire la introducerea CAS redus cu cinci puncte procentuale şi la eliminarea impozitului pe profitul reinvestit.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”