Motivul pentru care Victor Ponta nu a mers la ceremonia împlinirii a 10 ani de la aderarea României la NATO, organizată la Palatul Cotroceni

Motivul pentru care Victor Ponta nu a mers la ceremonia împlinirii a 10 ani de la aderarea României la NATO, organizată la Palatul Cotroceni

Premierul Victor Ponta a explicat, luni, după şedinţa BPN a PSD, de ce nu a mers la ceremonia de la Palatul Cotroceni dedicată aniversării a zece ani de la aderarea la NATO.

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat de ce nu a mers la ceremonia de la Cotroceni, Ponta a răspuns: "Aveam treabă. Şi acum am treabă la Guvern".

"Aveam treabă şi doi, repet, eu cred că cei care ne-au adus în NATO au fost nişte oameni politici cu o viziune extraordinară şi că pe ei trebuie să-i lăudăm în primul rând: pe Emil Constantinescu , pe Ion Iliescu , pe Victor Ciorbea , Radu Vasile - din păcate, nu mai e printre noi, Mugur Isărescu şi Adrian Năstase ", a spus Ponta.

"Cei care dau acum cu păhărelele de şampanie pe la Cotroceni nu au avut niciun merit şi nici eu nu am avut niciun merit. Nu pot să mă bucur pentru faptul că nişte oameni politici pe care i-am hulit şi îi hulim foarte mult au făcut bine României şi o să spun şi mâine la Parlament a că le mulţumesc celor care ne-au adus în NATO", a adăugat Ponta.

Întrebat dacă a primit invitaţie pentru a merge la Cotroceni, la ceremonia dedicată NATO, Ponta a răspuns: "Nu ştiu, o să verific la birou".

Întrebat dacă absenţa sa de la Cotroceni denotă apariţia unei noi probleme între el şi preşedinte, Ponta a precizat: "Nu, nici vorbă. De ce?".

O ceremonie organizată cu prilejul aniversării a 10 ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), a avut loc luni, la Palatul Cotroceni, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu şi a foştilor şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…