Musafiră SURPRIZĂ acasă la Băsescu

Musafiră SURPRIZĂ acasă la Băsescu

Antena 3 a prezentat luni seara o mai multe fotografii sustinand ca Oana Niculescu Mizil i-a facut luni dupa-amiaza o vizita fostului presedinte Traian Basescu, la vila acestuia din strada Mihaileanu.

Antena 3 a pus aceasta intalnire a pus intalnire in contextul in care marti are loc un alt termen in procesul lui Marian Vanghelie.

Niculescu Mizil este iubita primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, aflat in arest la domiciliu. Cei doi au o fetita ce s-a nascut luna trecuta.

Oana Niculescu Mizil l-a asteptat, in septembrie 2010, in fata plenului Camerei Deputatilor pe Traian Basescu in zeghe, in semn de protest fata de "frauda de la votul Legii pensiilor".

Ea a afirmat ca "sunt prizonier in propria tara, sunt prizonier in propriul Parlament. Traian Basescu a intrebat-o, atunci, pe deputata Oana Niculescu Mizil daca era nevoie de circ.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului