Noul MEGA-USL, patronat de K. Iohannis, a MĂRIT ALOCAȚIA la COPII

Noul MEGA-USL, patronat de K. Iohannis, a MĂRIT ALOCAȚIA la COPII

Noul MEGA-USL, patronat de președintele Klaus Iohannis, e bun cu poporul. Dă bani la copii.

Deputaţii au aprobat, miercuri, cu o 332 de voturi "pentru", majorarea alocației de stat pentru copii de la 42 la 84 de lei. Premierul Victor Ponta a spus, de la tribuna Parlamentului, că impactul bugetar pentru acest este de 900 de milioane de lei, bani pe care Guvernul îi va acoperi.

 Deputatul PNL Cristina Pocora a solicitat, în plen, la dezbaterea Ordonanţei de urgenţă la 65/2014, introducerea unui amendament de dublare a alocaţiei pentru copii. Acest amendament a fost respins, marţi, în Comisia de muncă, reprezentanţii PSD arătând că Ministerul Muncii va veni cu o propunere de majorare a alocaţiei pentru copii.

Secretarul de stat în Ministerul Muncii Codrin Scutaru a spus, în plen, că au fost mărite alocaţiile la mai multe categorii şi atunci când Guvernul va găsi sursa de finanţare pentru a mări alocaţia pentru toţii copiii o va face. În urma votului în plen, acest amendament a trecut, însă, cu 98 de voturi "pentru" şi 77 de voturi "împotrivă".


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”