OFICIAL/Ponta îşi depune MANDATUL odată cu BUGETUL

OFICIAL/Ponta îşi depune MANDATUL odată cu BUGETUL

Victor Ponta îşi va anunţa vineri depunerea mandatului de premier. Odată cu trimiterea proiectului de buget pentru 2015 la Parlament. Situaţia din PSD este explozivă. Discuţiile privind arestările operate de procurorii DNA s-au transformat în adevărate măceluri care se lasă cu ameninţări şi înjurături ca la uşa cortului. Nimeni nu spune, dar parlamentarii PSD duc deja lupte de gherilă cu cei care i-au ţinut până acum în laţurile de partid. De fapt, PSD mai există doar pe hârtie. Anunţul depunerii mandatului de premier de către Ponta va pulveriza în 24 de ore actuala majoritate de guvernare. Vom trăi vremuri interesante. Barajul constituit de televiziuni şi de personajele toxice din presa scrisă nu lasă să se vadă adevărata realitate din interiorul clasei politice. Că aproape toţi sunt ca nişte şobolani peste care vine şuvoiul de apă. 

Teza conform căreia trebuie respectată legitimitatea votului din 2012 este o mare intoxicare. Chiar votul din 2012 a fost rodul unei intoxicări şi manipulări fără precedent. Ce oameni au ajuns să conducă ţara în urma votului din 2012 se vede cu ochiul liber. Zi de zi, pe scările DNA. Cam toţi preşedinţii de consilii judeţene vor fi arestaţi. Ei sunt cei care şi-au trimis în Parlament, ca nişte păpuşari, insectele numite deputaţi şi senatori.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”