Penalul și Interimarul împart aceeași CURVĂ TV, de la 21.30

Penalul și Interimarul împart aceeași CURVĂ TV, de la 21.30

Victor Ponta va interveni din Turcia intr-o emisiune de duminica seara la aceeasi ora la care este invitat Gabriel Oprea. Prezenta "interimarului" a fost anuntata de Guvern, cea a penalului, de PSD. Victor Ponta va avea o interventie telefonica la ora 21.30 in emisiunea “Ultimul Cuvant” difuzata la B1 TV in care este invitat premierul interimar Gabriel Oprea, tot de la ora 21.30.

"Astăzi, 28 iunie 2015, ora 21.30, primul-ministru interimar Gabriel Oprea este invitatul emisiunii ,,Ultimul cuvânt”, la postul de televiziune B1TV", se arata intr-un anunt de presa transmis de la Guvern duminica dimineata.

Intr-un alt anunt de presa, trimis dupa ora 18.00, de data aceasta de la PSD, se transmite ca Victor Ponta va interveni in aceeasi emisiune, de la ora 21.00, anuntul fiind rectificat dupa circa un sfert de ora cu precizarea ca este vorba de ora 21.30, cand incepe si prezenta in emisiune a lui Gabriel Oprea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...