PERCHEZIȚII DNA la DGA și DIICOT Prahova/Dosarul Walter/Bușcă, pe agenda procurorilor

PERCHEZIȚII DNA la DGA și DIICOT Prahova/Dosarul Walter/Bușcă, pe agenda procurorilor

Procurorii DNA fac percheziții la sediul DGA Prahova și la filiala DIICOT Prahova după ce șeful DGA, Constantin Ispas, a fost reținut și comisarul șef Emanuel Saghel de la BCCO la fel. Conform Digi24, Saghel a instrumentat dosarul patronului Romprest, infractorul făcut scăpat Florian Walter, fost Bușcă. Walter/Bușcă se află acum în Dubai.

Comunicatul DNA

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, infracțiuni contra înfăptuirii justiției și infracțiuni contra libertății persoanei, comise în perioada 2010 – 2015.

În cursul zilei de 18 august 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații, situate în județele Prahova și Dâmbovița, dintre care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Departamentului de Informații și Protecție Internă (DIPI) și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Știre în curs de actualizare.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...