Pesediștii, unul cu TRESE, altul FĂRĂ: „Ai grijă, că eu am doctorat în economie, nu ca tine în informaţii”

Fostul ministru al Economiei, Constantin Niță, vicepreședinte al PSD, nu se arată blând cu succesorii săi. În ședința Biroului Permanent al PSD de luni, Niță a avut cu actualul ministru al Economiei, Mihai Tudose, un schimb de replici care arată că acesta nu îi este deloc simpatic. Ba chiar Niță a făcut trimitere la acuzațiile de plagiat care au fost aduse lurcrării de doctorat a lui Tudose, care este lector la Academia Națională de Informații, școala SRI, scrie BN24.ro.

Niță a început atacul reproșându-i lui Tudose că ministerul nu s-a implicat în rezolvarea conflictului de muncă de la mina Băița, unde 15 mineri au intrat în greva foamei. Tudose i-a replicat, pe un ton ridicat, că nu e treaba ministerului, deoarece mina Băița este privată. După care, cu același ton ridicat i s-a adresat lui Liviu Dragnea, care l-a întrebat de ce îl ceartă pe el. „Nu te cert, dar m-a enervat Costică!”, a răspuns ministrul Tudose.

Moment în care „Costică” Niță a început să țipe la succesorul său: „Ai grijă, că eu am doctorat în economie, nu ca tine în informații!”

Trimiterea transparentă a fost la adresa acuzațiilor de plagiat aduse de curând lucrării de doctorat a lui Mihai Tudose.

Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigaţie îl suspectează pe ministrul Economiei, Mihai Tudose, că are fi plagiat în teza de doctorat. Un poliţist susţine că i-ar fi vândut demnitarului lucrarea lui. Lucrarea, susţinută în 2010, la Academia de Poliție, se numeşte „Infrastructura critică – model şi strategie managerială” şi tratează problema reţetelor care pot deveni vulnerabile la diverse atacuri, de pildă la cele ale teroriştilor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

2 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…

3 „Du-te dracului, Erdogan!” / Conflictul dintre Turcia și Grecia ia foc după ce un ziar grecesc l-a înjurat în tu…

4 Predoiu a dat-o afară pe marmota plină de nuri. Uitați-vă și voi cum scrie! Cum dracului o fi ajuns asta în pr…

5 Judecați voi... Acesta este anunțul candidatei PSD la Primăria Capitalei României...