Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

PNL + Antena3 = LOVE

Liberalii vor să ia sub aripa lor postul familiei Voiculescu. După ce, în timpul campaniei electorale, Antena 3 a fost deosebit de critică cu prezidențiabilul Klaus Iohannis, acum, când acesta a ajuns la Cotroceni, lucrurile stau altfel.

Liberalii, în frunte cu noul președinte Alina Gorghiu, sunt invitați din ce în ce mai des la emisiunile acestui post. Mediul online și susținători ai lui Klaus Iohannis s-au revoltat în legătură cu prezența Alinei Gorghiu la Antena 3.

Apropierea de Antena 3 are însă o explicație: liberalii vor să aducă sub sfera lor de influență postul deținut de familia Voiculescu, debusolat după ce Victor Ponta a pierdut alegerile, potrivit surselor EVZ. Vârf de lance ar fi chiar primvicepreședintele PNL Teodor Atanasiu, deseori invitat al Antenei 3. De altfel, și alți liberali precum Mihai Voicu sau Alina Gorghiu sunt invitați în studiourile acestui post. Asistăm deja la o repoziționare a Antenei 3, în condițiile în care jurnaliștii și-au temperat tonul față de președintele Iohannis și echipa sa. Comisarul.ro a scris, în premieră despre acest lucru AICI.

„Mă duc din respect față de telespectatori”

Contactat de EVZ, Ludovic Orban a afirmat că merge la Antena 3 din respect față de românii care își iau informațiile de la acest post. „Singurele posturi imparțiale în campania electorală au fost Realitatea TV, Rareș Bogdan, în special, și Digi 24 (potrivit monitorizării CNA, între cele două tururi de scrutin ale prezidențialelor, cele mai echilibrate posturi au fost B1 și Digi 24 - n. red.)”, a spus Ludovic Orban, punctând că majoritatea media nu a fost imparțială. „Eu m-aș fi dus și în campanie la Antena 3 și am și fost desemnat reprezentantul ACL la dezbaterea cu Ponta, dar prezența nu mi-a fost acceptată. Când merg la posturi TV, mă duc din respect față de românii care își iau informațiile de acolo”, a mai spus primvicepreședintele PNL.

Decizia de apropiere de Antena 3 nu îi mulțumește pe toți liberalii. „ Nu are sens să facem asta cel puțin până nu se schimbă acționariatul”, a declarat un vicepreședinte al PNL, pentru EVZ. Sâmbătă seara, spre revolta mediului online, Alina Gorghiu a afirmat, la Antena 3, că Mircea Badea trebuia să fie primit la conferinţa de presă a preşedintelui Băsescu. „Mircea Badea trebuia primit la conferință. (...) Dl președinte Băsescu m-a comparat, când am citit raportul Ridzi în Parlament, cu Ana Pauker. Țin minte că m-a usturat. Cred că e la fel în cazul jurnaliștilor al căror acces este refuzat de omul care ocupă efemer locul de la Cotroceni”, a spus Gorghiu. Ea și-a explicat prezența la Antena 3, spunând că a promis că va participa la emisiunea de acum o lună. Alina Gorghiu nu a putut fi contactată, ieri, pentru a-și exprima punctul de vedere, în timp ce Mihai Voicu era chiar într-o emisiune la Antena 3.

Dan Mihalache, element cheie

Sursele noastre spun însă că elementul cheie al negocierilor din umbră, pe care nu le neagă nimeni, este controversatul Dan Mihalache. Protejat şi apreciat, de ani de zile, de patronul A3, Dan Voiculescu. După sărbători vom reveni cu amănunte spumoase.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALARMĂ Deși este demisă, Dăncilă vrea să dea chinezilor, pe ultima sută de metri, un contract major: construir…

2 Dacă-l vedeți pe ăsta în Guvernul PNL să știți că MAFIA a rămas la putere!

3 Se conturează Guvernul Ludovic Orban. Ce riscă Iohannis și PNL. Avertismentul lui Rareș Bogdan

4 Cât s-o fi dat? Frățiorul MAFIEI mineritului din Gorj, favoritul PNL pentru portofoliul Economiei! A fost lide…

5 Cum va arăta structura noului guvern PNL. Ministerele care dispar. Schița momentului

recomandări

Te ia DNA: Dan Popa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi