PNL: Decizia Tribunalului nu afectează calitatea lui Iohannis de preşedinte PNL sau de candidat la alegerile prezidenţiale

PNL: Decizia Tribunalului nu afectează calitatea lui Iohannis de preşedinte PNL sau de candidat la alegerile prezidenţiale

Partidul Naţional Liberal susţine că decizia Tribunalului Bucureşti în ceea ce priveşte respingerea modificărilor aduse Statutului partidului nu afectează calitatea lui Klaus Iohannis de preşedinte al PNL şi nici pe cea de candidat la alegerile prezidenţiale.

PNL: Decizia Tribunalului nu afectează calitatea lui Iohannis de preşedinte PNL sau de candidat la alegerile prezidenţiale (Imagine: Marian Buga/Mediafax Foto)

”Din minuta redactată de Tribunal, reiese foarte clar că nu există niciun fel de obiecţiuni din partea completului care a judecat acest dosar în ceea ce priveşte alegerea noii conduceri a partidului. Instanţa a dispus ca toate documentele referitoare la alegerea conducerii PNL să fie înregistrate în Registrul partidelor politice. Nu există niciun fel de problemă cu privire la legitimitatea şi legalitatea noii conduceri a PNL. Hotărârea Tribunalului Bucureşti nu afectează în niciun fel candidatura domnului Klaus Iohannis la Preşedinţia României. Alianţa Creştin-Liberală l-a desemnat pe domnul Iohannis candidat la Preşedinţie în urma unei decizii politice, care nu a avut la bază calitatea sa formală de preşedinte al PNL”, se precizează într-un comunicat al PNL remis marţi agenţiei MEDIAFAX.

PNL menţionează că în ceea ce priveşte decizia asupra Statutului partidului aşteaptă ”motivarea deciziei pentru a vedea care sunt modificările respinse de instanţă”.

PNL menţionează că va ataca decizia Tribunalului Bucureşti în termenul legal de cinci zile.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

5 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!