PNL și Iohannis, MAZETELE PSD. Ordonanța GRAȘILOR rămâne în vigoare

PNL și Klaus Iohannis au ajuns un fel de mazete ale PSD. Care, pe fondul slăbiciunilor președintelui și neînțelegerilor din PNL, îi lasă în offsaid de câte ori are prilejul. 

BPN al PSD a decis să nu respingă, în parlament, ordonanţa privind majorarea salariilor demnitarilor. Aceasta va  fi discutată în Parlament în acelaşi timp cu Legea salarizării bugetarilor, urmând ca aceasta să conţină, la final, şi salariile majorate ale celor 48 de demnitari, precum şi majorări pentru restul categoriilor de aleşi – parlamentari, primari, şefi de CJ-uri etc. Până atunci, ordonanţa rămâne în vigoare şi cei 48 de demnitari îşi vor primi salariile majorate chiar în primele zile ale lunii septembrie, scrie BN24.ro

Sâmbătă, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, după şedinţa BPN, că liberalii au decis în mod formal să respingă în Parlament ordonanţa privind creşterea salariilor demnitarilor, afirmând că aceste majorări trebuie discutate în acelaşi timp cu Legea salarizării bugetarilor.

Alina Gorghiu a mai afirmat că BPN al PNL, reunit la Gura Humorului, a votat în unanimitate pentru respingerea ordonanţei privind creşterea salariilor demnitarilor.

„PNL a votat, astăzi, şi formal, pentru că decizia politică a fost deja luată, în unanimitate, pentru respingerea ordonanţei privind creşterea salariilor demnitarilor, pentru că este nevoie să discuţi în mod unitar, corelat aceste salarii din domeniul bugetar şi această discuţie va fi făcută în Parlament, actunci când acel proiect de lege va veni şi vom prezenta un punct de vedere articulat din partea PNL”, a declarat Alina Gorghiu.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

2 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

3 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

4 VIDEO Domeniul „Mama sunt eu” / Așa ne-a furat PSD, pe față, rânjind în batjocură!

5 S-o salte procurorii, că n-are imunitate! Dăncilă, denunțată de Dragnea pentru fraudă cu bani europeni! Acest …

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake