EXCLUSIV/Dragnea pregăteşte, din umbră, noul PSD/Deşi la televizor se dau mesaje voioase, în interiorul PSD este măcel

EXCLUSIV/Dragnea pregăteşte, din umbră, noul PSD/Deşi la televizor se dau mesaje voioase, în interiorul PSD este măcel

Ceea ce se rostea cu mare teamă şi în şoaptă începe să devină o tristă realitate în PSD. Marea trădare, a celor implicaţi în dosarele Microsoft şi EADS, bănuită doar până acum, va duce la implozia partidului. Cearta cu înjurături dintre Hrebenciuc şi Sârbu, de luni, a fost doar un mic episod dintr-un război surd care se duce între cei care au construit ani de zile scorul partidului şi profitorii care s-au îmbogăţit sub umbrela securiştilor care îi protejează prin ameninţări şi şantaj. Dulceaţa de trandafiri care se vede la televizor este gem de cucută în interior. Noi am scris de nenumărate ori că Ponta şi Dragnea nu-şi vorbesc. Şi vă repetăm că acesta este adevărul. Mai les că, după chemare celor doi oameni cheie ai lui Dragnea la DNA, Fişcuci şi Simionescu, Şova a lansat zvonul că Dragnea, cităm: ,,Are acum sfoara legată de c...ie. Cum mişcă ceva, cineva mişcă de sfoară.'' Iar Dragnea a trecut la opoziţie pe faţă. Cu toate mijloacele. Apelând în special la oamenii săi din sud care constituie baza de voturi a partidului. Şi va constitui ani mulţi de acum încolo. Pe ei se va baza într-o eventuală reconstrucţie a PSD după alegeri. Cealaltă tabără, tabăra impuşilor, care nu au nicio relevanţă în teritoriu, adică Şova, Ghiţă, fraţii Negoiţă, piticii de grădină care conduc ministere, piloşii şi curtenii lui Ponta, cu care a îndopat toate consiliile de admnistraţie din sistemul de stat va intra în degringoladă odată cu prăbuşirea lui Ponta. Ca şi Sârbu, Niţă dela Braşov, Rovana Plumb, adică oamenii impuşi de Năstase în partid, vor dispărea şi ei. La acest grup adăugaţi pe cei care mor politic odată cu dosarele Microsoft şi EADS. Adică Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Eugen Bejinariu, Miki Şpagă, Gabi Oprea, dar şi sponsorii acestora. Oamenii de afaceri care au fost beneficiari de contracte frauduloase şi sponsori de campanie. A, era să-l uităm pe Vanghelie. Vanghelie va merge cu Elena Udrea.

Aşa cum v-am spus încă de la apariţia noastră, avem surse foarte bine informate în sânul PSD. Şi am anunţat cu multe luni în urmă că surse americane vorbesc despre ceea ce noi am numit Operaţiunea Crapul cel Mare. Neputând să spunem, din motive evidente, anumite lucruri concrete. Dar am scris cu trei luni înainte despre Mega-Dosarul IT. Despre Nica, Ţicău, Remus Truică şi Dana Năstase. 

Să vă povestim şi un amănunt de culoare. Pe care nu ştim dacă l-au reţinut foarte mulţi. Îşi mai aduce aminte cineva care era noul promo la emisiunea lui Turcescu după ce se întorsese din vacanţă? Acel promo reda o discuţie dintre Turcescu şi Dragnea. Turcescu îl întreba pe Dragnea dacă şi-a prezentat demisia primului ministru. Iar Dragnea râdea şi se mai auzeau şi alte voci pe fundal. Acest promo a fost făcut după ce Comisarul.ro a difuzat o ştire , care a devenit virală, despre demisia lui Dragnea. După o zi şi jumătate, luni, 21 iulie la ora 22.30, Dragnea a intrat în direct la Turcescu şi a dezminţit informaţia.

Ştirea este aici:  http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/liviu-dragnea-pleaca-din-guvern/mar%C5%A3i-sea_140835.html&hl=la%20cabinetul%20primului-ministru

Şi video:


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”