Ponta a minţit şi a fugit în China. Băsescu a rămas la Bruxelles. Unde a fost primit şi ascultat cu simpatie-VIDEO

Ponta a minţit şi a fugit în China. Băsescu a rămas la Bruxelles. Unde a fost primit şi ascultat cu simpatie-VIDEO

Cu câteva ore înainte de a pleca din nou în ţara sa de adopţie, China, Victor Ponta a mai minţit o dată. A spus că în discuţiile pe care le-a avut la Bruxelles, cu noul şef al Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, acesta i-a spus că ştie că Traian Băsescu nu mai reprezintă nimic în politica europeană şi că nimeni, la Bruxelles, nu-l mai bagă în seamă. Imaginile de la Bruxelles, cu Băsescu vorbind înconjurat de liderii europeni care îl ascultă şi îl aprobă demonstrează exact contrariul celor afirmate de prostul de Ponta.  https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu

Nici măcar Antena3 n-a putut falsifica momentul. Ca maximă măsură de obiectivitate o să-i cităm integral:
 ,,Preşedintele Traian Băsescu pare să fi fost bine primit, sâmbătă, la summitul european de la Bruxelles. Cel puţin asta se vede într-un clip video postat sâmbătă seara pe pagina de Facebook a şefului statului.

Traian Băsescu apare întreţinându-se cu alţi şefi de state şi reprezentanţi de la Bruxelles, apărând în relaţii cordiale cu aceştia.

 Preşedintele român apare în poze alături de noul preşedinte al Comisiei Europene - Jean Claude Juncker, de premierul britanic - David Cameron, cel grec - Antonis Samaras sau de preşedintele Lituaniei - Dalia Grybauskaite.

La fel a fost suprins şi cu cancelarul german Angela Merkel.

Câteva capturi din înregistrarea video apărută pe reţeaua de socializare puteţi vedea în galeria FOTO de mai sus.''


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante