Ponta are PREMONIŢII: Sunt convins că duminică România nu va avea ghinion

Ponta are PREMONIŢII: Sunt convins că duminică România nu va avea ghinion

Prim-ministrul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidențiale din partea Alianței PSD-UNPR-PC, a declarat luni seara că "este convins că România nu va avea ghinion" duminică.

"Eu sunt convins că România duminică nu va avea ghinion. Am văzut ce înseamnă. Din zece ani, opt au fost de bătălie între președinte și Guvern și Parlament. Să o luăm de la capăt în decembrie mi se pare un uriaș ghinion, dar sunt absolut convins că prin votul oamenilor vom evita această situație", a spus Ponta la România TV.

El a dat asigurări că dacă va deveni președintele României, nu va bloca legi ale Executivului care țin de programul de guvernare și nu va merge la ședințele de guvern.

Ponta a spus, de asemenea, că nu își dorește să se repete situațiile în care el a aflat din alte surse despre negocierile purtate de președintele țării la Bruxelles, cu Comisia Europeană, ci va avea grijă ca atribuțiile executive ale Guvernului să fie respectate. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

3 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

4 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”