Ponta continuă să trăiască în REALITATEA de la Antena3/Bate câmpii cu VOTURILE din 2012 şi se ascunde în spatele parlamentarilor FURAŢI din toate partidele

Ponta continuă să trăiască în REALITATEA de la Antena3/Bate câmpii cu VOTURILE din 2012 şi se ascunde în spatele parlamentarilor FURAŢI din toate partidele

Victor Ponta continuă să mintă şi să trăiască în realitatea de la Antena3. În ieşirea publică de a luni a ignorat complet votul celor care nu l-au votat. Le-a mulţumit doar celor care l-au votat pe el. Şi, la fel ca un mic dictator prost crescut, a spus că pentru el contează şi votul din 2012. Şi că românii trebuie să fie corecţi. Şi cum pesediştii recunosc acum votul pentru Iohannis şi românii trebuie să recunoască votul din 2012. Făcându-ne proşti în faţă. Pentru că actuala aşa-zisă majoritate este formată din aproape 30 la sută parlamentari aleşi PSD şi transfugi de la toate partidele. Adică PNL, PDL şi, mai ales PPDD. Fără aceste otrepe, PSD ar avea doar puţin peste 30%. Asta i-au dat românii PSD-ului în 2012. Restul au dat PNL, PPDD, PC, PDL şi UDMR. Ponta n-a spus nimic despre faptul că aşa-zisa lui majoritate se bazează pe peste 30 de aşteptaţi cu cătuşele de procurorii DNA. Şi pe care PSD i-a apărat până acum votând împotriva solicitărilor oamenilor legii. Oameni buni, să nu uitaţi ce vă spunem noi aici, la Comisarul.ro. PSD nu mai există. Foloseşte în mod impropriu şi ilegitim noţiunea de partid. Este doar o maşinărie de furat bani publici, păduri, terenuri, spaţii de la stat. Marea lor problemă este că sunt deja prea mulţi corupţi. Nu au, şi dacă ar vrea, cu cine să înlocuiască actuala garnitură. Toţi sunt cariaţi. O să vedeţi în zilele următoare că am avut dreptate şi că luptele dintre ei vor continua. Nici dracu nu-l mai bagă pe Ponta în seamă. Şi, chiar crede cineva că poporul l-a respins pe Ponta ca preşedinte şi-l vrea premier. Păi, nu ziceau ei că Băsescu nu mai stă bine în sondaje, că nu mai are legitimitate, şi l-au suspendat. Într-o mascaradă umflată de Antena3. Oameni buni, voi aţi votat să vă conducă tot Antena3? 

Autoarea acestor enormităţi sinistre este senator al României. Legitimată de votul din 2012. Pe care ni-l flutură pe la nas, cu tupeu, Ponta şi penalii din PSD.

„S-a ajuns într-un stadiu... Totuşi, în Senatul acela lucrează nişte demnitari. Aţi mers la WC-urile de sus, ca să vedeţi că nu există săpun şi hârtie igienică? V-aţi uitat la maşinile cu care mergem noi de obicei? Şi, staţi puţin, nu avem toţi senatorii câte o maşină. Este o maşină de la dispecerat cu care suntem duşi, şi pe care o aşteptăm în barul Senatului, câte o jumătate de oră, câte o oră, ca să ne putem duce acasă. Şi dacă nu avem maşină, mergem cu taxiul. Dumneavoastră vi se pare normal să mergem cu taxiul? Şi nu vorbesc că plătesc, dar vorbesc despre siguranţa demnitarului”, a declarat Cristiana Anghel.

În privinţa Jutiţiei, a DNA mai ales, Anghel şi-a exprimat o îngrijorare majoră.

„Cinstit vă spun, exact ca şi la noi, nu poţi să spui că toţi judecătorii şi toţi procurorii sunt nişte nemernici şi nişte nenorociţi. Dar printre ei există şi oameni de acest fel – dovadă, faptul că o parte dintre ei sunt condamnaţi şi sunt în închisoare. Şi atunci, nu-i ridicăm pe unii în slăvi şi pe alţii îi lăsăm aşa! Gândiţi-vă, vă rog frumos, totuşi - că asta mă deranjează pe mine grozav – cum s-a făcut marele tam-tam pe imunitatea noastră, a parlamentarilor. Şi, în primul rând, că nu este imunitate, ci inviolabilitate”, a spus ea pentrugandul.info. ”Gândiţi-vă că senatorii nu ar avea acest statut şi – prin absurd -, cei din DNA ar înnebuni şi ar hotărî ca într-o săptămână să aresteze 200 de parlamentari fără să mai aibă nevoie de avizul nostru. S-ar schimba, pur şi simplu, echilibrul politic doar pentru că nişte oameni vor să facă lucrul acesta?” s-a întrebat retoric Cristiana Anghel.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Sunt acri strugurii / Andra a plecat de la „Vocea României” după numai un sezon: „Mi s-a cerut să fiu rea”

2 Făbricuța de tutișoare a României / Azi, Dana Budeanu, de care a ajuns să râdă și Mândruță!

3 În România nimic nu este întâmplător...

4 Faza anului în București: Milionar cu Ferrari de 450k luând curent de la un Uber

5 Telenovelă locală / „Împăratul înghețatei” din România, super-petrecere pe yacht cu „Prințesa prăjiturilor” de l…