Ponta e DISPERAT/PIERDE PSD-ul/Mai rău, PIERDE GUVERNAREA

Ponta e DISPERAT/PIERDE PSD-ul/Mai rău, PIERDE GUVERNAREA

Zi de zi armata din jurul lui Geoană, dar nu numai, creşte văzând cu ochii. Tot mai multe filiale judeţene ale PSD scot de la naftalină steagul negru şi-l afişează în geam. Ponta şi Dragnea s-au făcut de râs după ce au spus că numai Ponta, după insistenţe de o umilinţă cum numai el este în stare, se va întâlni cu Nuland. Deşi, iniţial, Nuland avea pe agendă doar întâlnirea cu Geoană. 

De câteva zile, toate cârpele din solda lui Sebastian Ghiţă şi ale băieţilor cu epoleţi, adică evz, dcnews, stiripesurse, RTV, B1 TV, etc, etc au pus tunurile pe Geoană şi Vanghelie. O fi uitat lumea de mizeria scoasă se Dan Andronic cu vizita lui Iohannis la Grivco? Acelaşi lucru îl face acum inventând lucruri spuse de Hrebenciuc despre Geoană. Prea mulţi rahaţi din PNL, care au făcut joc de glezne în campanie, sunt acum mari eroi...

Însă despre aceste lucruri vom vorbi mai târziu. Pentru că spiritul USL trăieşte. Iar manevrele ciudate ale lui Iohannis au făcut să renască speranţa scăpării în mulţi. Ei nu ştiu că e ţeapă. Noi am spus că Nuland îi va arăta lui Iohannis două poze. Una cu Kovesi şi alta cu Geoană. Se va vedea, E supărare mare la DNA. Iar acţiunea de ieri de la MAI, când va scoate la iveală şi beneficiarii informaţiilor pe care le furau aşa-zişii spioni, ca fi explozivă.

Ponta e în rahat. Până la gât. Are însă o capacitate de a minţi incredibilă. Nu va mai dura însă mult, Nu uitaţi că noi, aici la Comisarul.ro. am fost singurii care am ştiut că acest cretin nu va ieşi preşedinte. Şi tot noi am anunţat primii victoria lui Iohannis.

Ponta va pierde funcţia de prim-ministru. Odată cu majoritatea.

Despre cine îi va lua locul, adică Geoană, şi valoarea lui, nu este problema noastră. Mai ales că, în 2009 javra care l-a dat în gât la faza cu Vântu a fost Ponta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”