Ponta este înjunghiat pe la spate/Anunţul candidaturii lui Ghiţă a pus PSD-ul pe jar/Partidul fierbe la toate nivelele/Dragnea şi Ghiţă, suspectaţi că au căzut la pace cu Băsescu/Nimeni nu ştie cine mai conduce partidul

Ponta este înjunghiat pe la spate/Anunţul candidaturii lui Ghiţă a pus PSD-ul pe jar/Partidul fierbe la toate nivelele/Dragnea şi Ghiţă, suspectaţi că au căzut la pace cu Băsescu/Nimeni nu ştie cine mai conduce partidul

PSD-ul fierbe la toate nivelele. Jocurile ciudate ale lui Sebastian Ghiţă, pe fondul percheziţiilor şi zvonurilor de arestări din ultimele zile, au bulversat partidul în ultimele 24 de ore. Iar Ponta pare sigur înjunghiat pe la spate şi nu mai controlează partidul. Mai mult, fuge de o poziţie tranşantă. Iar anunţul, cu voce de stăpân care ştie că ARE CĂRŢILE CÂŞTIGĂTOARE ÎN MÂNĂ, că va candida, făcut de Sebastian Ghiţă, a îngheţat sângele în venele multora.

Faptul că Ghiţă a ieşit marţi la RTV să-şi anunţe candidatura vorbind şi în numele lui Dragnea a stârnit furtuna. Sursele noastre spun că imediat după ce a aflat despre anunţul lui Ghiţă, Dragnea s-a făcut roşu la faţă şi a făcut o criză de nervi. Cei care se aflau de faţă spun că nu l-au mai văzut niciodată într-o asemenea stare. Părea paralizat. Iar telefoanele sunau din toate părţile. Nu se pot reproduce tonele de înjurături revărsate din gura lui Dragnea la adresa lui Ghiţă timp de aproape zece minute. L-a sunat pe Ponta şi nu i-a răspuns la telefon. ,,Băi fraţilor, ascultaţi la mine, căcatul ăsta ne-a vândut pe toţi la Băsescu. Să nu uitaţi ce v-am spus azi. Asta e făcută cu cap. Să ies eu şi să spun că nu e adevărat. Să se dea dracu' de tot căruţa. Să fugă toţi în toate părţile. Să nu uitaţi ziua de azi!'' Apoi a ieşit pe televiziuni şi a spus ce a spus. Să câştige timp.

 Pentru cine a uitat, pe lângă faptul că este implicat personal într-un dosar de corupţie, oamenii săi de bază, pe numele cărora figurează afacerile familiei, Simionescu şi Fişcuci, sunt anchetaţi de DNA. Iar Ghiţă spune în particular, la rândul său, la toată lumea, că Dragnea este omul lui Băsescu, şi că este un trădător.

Valeriu Zgonea avertizează şi confirmă spusele noastre: Anunţul unei candidaturi a tandemului Ghiţă - Dragnea la şefia PSD ar putea reprezenta o încălcare a angajamentului faţă de Victor Ponta şi de PSD.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a avertizat miercuri, ca anuntul facut de Sebastian Ghita, care sustine ca va candida la sefia PSD in tandem cu Liviu Dragnea, ar putea reprezenta incalcarea unui angajament fata de Victor Ponta si fata de PSD.

"Noi avem un angajament fata de presedinte si fata de partid. Daca cineva incalca aceste angajamente, le incalca fata de presedintele partidului si partid", a declarat Zgonea.

Ion Iliescu, dupa anuntarea tandemului Ghita-Dragnea pentru sefia PSD: Nu il cunosc pe domnul Ghita

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu sustine, intr-o declaratie pentru Gandul ca nu il cunoaste pe deputatul Sebastian Ghita, care si-a anuntat miercuri intentia de a candida in tandem cu Liviu Dragnea la sefia PSD.

Fostul presedinte a subliniat ca nu il cunoaste pe deputatul Sebastian Ghita care vizeaza functia de presedinte executiv al PSD, actualului vicepremier al Liviu Dragnea urmand sa ii revina presedintia formatiunii politice.

"Nu este prima data cand aceasta innoire aduce oameni noi, dar asta va judeca partidul si structurile sale", a declarat Ion Iliescu pentru sursa citata.

Vom reveni cu amănunte Premium.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?