Ponta, într-o intervenţie la TV unde era invitat Antonescu: Am rupt USL dintr-o dezinformare de ambele părţi

Ponta, într-o intervenţie la TV unde era invitat Antonescu: Am rupt USL dintr-o dezinformare de ambele părţi

Liderul PSD, Victor Ponta, a intervenit telefonic luni seara, în emisiunea de la Realitatea TV în care era intervievat fostul lider PNL Crin Antonescu, spunând că vrea să îl salute şi că speră că amândoi s-au înşelat când s-au despărţit, crezând fiecare despre celălalt că este "omul lui Băsescu".

Ponta, într-o intervenţie la TV unde era invitat Antonescu: Am rupt USL dintr-o dezinformare de ambele părţi (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Noi ne-am despărţit după trei ani, domnul Antonescu fiind convins că eu sunt omul lui Băsescu, eu fiind convins că domnul Antonescu are o înţelegere cu Băsescu. Nu pot decât să-mi exprim o speranţă: că amândoi ne-am înşelat. Eu cred că Traian Băsescu este cel mai mare rău de care a avut parte România după 1990 încoace. Am rupt USL dintr-o dezinformare de ambele părţi. Eu cred că viitorul preşedinte nu va mai avea puterea lui Traian Băsescu. Mi-e dor de USL şi de vremurile acelea frumoase. Eu pe domnul Băsescu pot să spun că îl urăsc", a spus Ponta.

În emisiunea de la Realitatea TV , Antonescu a afirmat că nu îl va vota pe Ponta la alegerile prezidenţiale şi că îl va susţine pe Klaus Iohannis doar dacă observă bună-credinţă din partea acestuia.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante