Preşedintele Băsescu şi premierul Victor Ponta, faţă în faţă la bilanţul MAI

Preşedintele Băsescu şi premierul Victor Ponta, faţă în faţă la bilanţul MAI

Premierul Victor Ponta a sosit la sediul MAI, însoţit de ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Ministrul Afacerilor Interne a declarat, la bilanţul MAI, că reorganizarea managementului, în cazul instituţiilor care gestionează situaţiile de criză, este una dintre priorităţile ministerului, pentru anul 2014.

La şedinţa MAI a vorbit şi procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, care a arătat că, pentru 2014, DNA şi-a propus să continue colaborarea cu Ministerul Afacerilor Interne, pentru buna implementare a noilor Coduri.

„Pentru anul trecut, aş aprecia ca fiind foarte bună colaborarea cu MAI. Cred că în acest an avem două priorităţi comune, şi anume: implementarea Codurilor, respectiv Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, care poate crea opinii diferite în aplicare“, a spus şefa DNA.

Premierul Victor Ponta le-a mulţumit, marţi, tuturor angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne şi a evocat situaţiile de criză care, a opinat el, au atras „oprobriul public“ asupra celor responsabili.

„Am tot respectul pentru Ministerul de Interne şi m-am aflat de multe ori aici, în momente dificile, în care erau situaţii de urgenţă şi MAI a fost principala ţintă a oprobriului public. Vă mulţumesc pentru toate acele momente dificile pe care le-am trecut împreună. Dincolo de bilanţuri, practic, activitatea de zi cu zi înseamnă provocări şi ştiu cât de dificil este, atunci când trebuie să asigurăm funcţionarea parcului auto, ce se întâmplă când motocicliştii de la circulaţie se trezesc că vine iarna şi au cauciucuri de vară, ce se întâmplă când, în urma unor procese dubioase, sunteţi evacuaţi din sedii. Meritaţi toată consideraţia din partea mea, cât timp vă faceţi datoria“, a declarat Ponta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”