Președintele Bronisław Komorowski l-a felicitat pe Klaus Iohannis și l-a invitat să efectueze o vizită în Polonia

Președintele Bronisław Komorowski l-a felicitat pe Klaus Iohannis și l-a invitat să efectueze o vizită în Polonia

Președintele Poloniei, Bronisław Komorowski, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria în alegerile prezidențiale din România și l-a invitat să efectueze o vizită la Varșovia, informează miercuri Ambasada Poloniei la București.

"Polonia și România sunt legate nu numai de o istorie și de o prietenie de secole, dar și de provocări comune atât în imediata noastră vecinătate, cât și la nivel global. Parteneriatul Strategic dintre țările noastre constituie o platformă ideală 

pentru adâncirea cooperării bilaterale și la nivelul forumurilor internaționale, printre altele în cadrul Uniunii Europene și al Alianței Nord-Atlantice", a precizat Bronisław Komorowski, într-un mesaj de felicitare trimis la 20 noiembrie.

"Contez pe faptul că dialogul polono-român va fi continuat în viitor. O întâlnire personală ar fi o ocazie perfectă pentru a discuta problemele curente și perspectivele dezvoltării contactelor bilaterale. Profitând de ocazie, aș dori să vă
invit să faceți o vizită la Varșovia în viitorul apropiat", a mai menționat președintele Poloniei, care i-a mai transmis lui Klaus Iohhanis 'succes și fericire' în îndeplinirea funcției, dar și urări de bine în viața personală.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

3 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

4 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…

5 The Times / România are cea mai mare rată de imunizare din Europa după trecerea prin boală