Președintele Traian Băsescu participă la Bruxelles la reuniunea Consiliului European și summitul PPE

Președintele Traian Băsescu participă la Bruxelles la reuniunea Consiliului European și summitul PPE

Președintele Traian Băsescu participă joi și vineri, la Bruxelles, la summitul Partidului Popular European și la reuniunea Consiliului European, informează Administrația Prezidențială.

Șeful statului va susține o declarație de presă înainte de plecarea la Bruxelles, joi, la ora 9,45, pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" din Otopeni.

Tot joi, președintele Băsescu va participa la Bruxelles la summitul Partidului Popular European, la reuniunea Grupului de la Vișegrad+România+Bulgaria în perspectiva pregătirii Consiliului European iar ulterior, la reuniunea Consiliului European cu președintele Parlamentului European, la prima sesiune de lucru a Consiliului European și la dineul de lucru separat al șefilor de stat și de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

Vineri, șeful statului va participa la a doua sesiune de lucru a reuniunii Consiliului European iar de la ora 13,15 va susține o declarație de presă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro