Primarul municipiului Roman, Laurențiu Leoreanu, anunță că o susține pe Elena Udrea în campanie

Primarul Laurențiu Leoreanu a declarat joi, pentru AGERPRES, că o va susține pe Elena Udrea în primul tur al alegerilor prezidențiale, el arătând că aceeași decizie a luat-o și grupul consilierilor municipali și județeni care au demisionat în ultimele zile din PDL și au devenit independenți.

'Echipa romașcană o va susține pe Elena Udrea, deputat ales în colegiul 4 format din municipiul Roman și comuna Ion Creangă. Atunci când a fost ministru, doamna Elena Udrea a ascultat problemele municipiului Roman, a luat în considerare doleanțele cetățenilor. Când deputatul nostru candidează la cea mai înaltă funcție în stat, cea de președinte, mi se pare corect să susții reprezentantul comunității tale. Mi s-ar fi părut imoral să susții un alt candidat', a afirmat Laurențiu Leoreanu.

Primarul municipiului Roman a adăugat că pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale își va exprima o opțiune abia când va vedea cine sunt finaliștii.

Primarul și cei 10 consilieri municipali de la Roman aleși pe lista PDL au anunțat, joi, că devin independenți.

În ultimele zile, 23 de primari ai PDL din județul Neamț au ales să se înscrie în PSD, UNPR sau să devină independenți. De asemenea, toți consilierii județeni ai PDL au decis să devină independenți. Aceeași decizie au luat și viceprimarul din Piatra Neamț, Dragoș Chitic, alături de cinci consilieri municipali.

În acest moment, PDL Neamț mai are doar trei primari, respectiv Gheorghe Ștefan la Piatra Neamț, Vasile Panaite în comuna Dragomirești și Alexandru Drăgan în comuna Tașca. Alexandru Drăgan este și președintele interimar al PDL Neamț după demisia din funcție a lui Gheorghe Ștefan. În luna martie, primarul Gheorghe Ștefan a demisionat din funcția de președinte al filialei PDL Neamț, iar în campania electorală pentru alegerile europarlamentare s-a implicat pentru Partidul Mișcarea Populară. De asemenea, Gheorghe Ștefan este membru al Fundației Mișcarea Populară.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acesta este PSD, oameni buni! Mitralieră spune că el este un politician în campanie și nu trebuie să opr…

2 Birchall o calcă-n picioare pe Dăncilă! Dezvăluiri despre prefăcătoria acestei pațachine sinistre, despre cum …

3 ULTIMĂ ORĂ / CTP le zguduie capul celor două matracuci pesediste, Firea și Dăncilă.

4 ULTIMĂ ORĂ / Guvernul va cere schimbarea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția!

5 EXCLUSIV / Dragnea a făcut chef cu lăutari la Scroviștea, pe 10 august, anul trecut, când românii erau gazați de…

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion