''PROFESIONISTUL'' Digi: Prelipceanu, la fel de ''DUDĂ'' ca prostuța cu Marian Munteanu. L-a chemat pe Dracu' să discute despre credința în Dumnezeu! VIDEO

''PROFESIONISTUL'' Digi: Prelipceanu, la fel de ''DUDĂ'' ca prostuța cu Marian Munteanu. L-a chemat pe Dracu' să discute despre credința în Dumnezeu! VIDEO

Cosmin Prelipceanu, redactorul-șef al știrilor de la Digi24 și realizatorul principalului jurnal al zilei, „Jurnalul de Seară”, a dat-o de gard ca ultimul manciurian joi seara. A intrat pe post la fel de ''informat'' ca prostuța care l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă a fost în Piața Universității în 1990. 

Despre ce vorbim? Păi l-a avut în platou, pe lângă alți doi invitați, un pesedist și un penelist, pe uneperistul Constantin Popa, senator de Buzău, fost PPDD. Trecem peste afirmațiile de bețivan de Ciorogârla făcute de lombrosianul din Buzău despre eroismul minerilor care cu Mineriadele din 1990 au salvat Bucureștiul și țara de nenorociții de capitaliști care vindeau România. Despre asta puteți citi  AICI .

''Profesionistul'' Prelipceanu doar a ascultat mirat când Popa vitupera la adresa celor care încearcă, vezi Doamne, să obțină un beneficiu politic din accidentul mortal căruia i-a căzut victimă tânărul polițist Gigină și-l atacă, în mod mârșav, pe ministrul de interne Gabriel Oprea. 

Dacă era profesionist, înainte de a intra în platou Prelipceanu trebuia să știe două lucruri despre Constantin Popa. Primul, că Popa este finul lui Gabriel Oprea, care i-a botezat, de curând, o fetiță. Al doilea, mai important, că anul trecut acest căcănar a intrat în sediul Poliției din Buzău unde a vrut să bată un AGENT DE CIRCULAȚIE CARE-I SUSPENDASE FIICĂ-SII PERMISUL DE CONDUCERE!

Practic, Prelipceanu chemase pe Dracu' să discute despre credința în Dumnezeu! Numai că săracul cu duhul Prelipceanu n-a știut!

Dovada. TV Buzău/Știrile de Buzău 18 iulie 2014

Potrivit unor surse judiciare, senatorul UNPR, Constantin Popa, ar fi bruscat, în noaptea de miercuri spre joi un agent de la Rutieră, în sediul Poliţiei municipiului Buzău, cerându-i socoteală pentru faptul că acesta i-a suspendat fiicei sale permisul de conducere.

 A doua zi, poliţistul a depus o plângere la Parchetul Judecătoriei Buzău, precum şi un certificat constatator din care reieşea că, în urma conflictului, i-a fost afectat un umăr.

 Senatorul UNPR, Constantin Popa, a declarat că, în noaptea de miercuri spre joi, s-a aflat în sediul Poliţiei municipiului Buzău, însă doar pentru a discuta cu poliţistul respectiv, care l-ar fi urmărit în trafic.

 ”Mă urmărea băiatul ăsta. M-am dus la el si i-am zis, domnule, nu mă mai urmări, nu mă mai hărţui, ce ai cu mine, am să te reclam. El se lăuda că e şmecherul VIP-urilor, că a amendat maşina Procuraturii, că a luat permisul la X şi la Y. Oricum, nu am lovit pe nimeni ci doar am discutat cu domnul subofiţer. Înţeleg că dumnealui ar fi spus în plângere că am zis eu că îl dezbrac şi că l-aş fi ameninţat. Dacă eu aş fi făcut asta în sediul Poliţiei de faţă cu atâţia oameni, credeţi că mai plecam liniştit? Nu mă legau direct? Când eşti persoană publică devii suspicios când vezi că te urmăreşte unul pas cu pas ca să se remarce”, a declarat senatorul Constantin Popa.

 Potrivit unor surse, scandalul a fost aplanat la sosirea comandantului Poliţiei municipiului Buzău, comisar şef Marius Ivan, care ar fi discutat cu senatorul buzoian în biroul său, după care cei doi ar fi plecat împreună.

 Poliţistul care a depus plângerea împotriva senatorului UNPR este angajat al Serviciului Rutier al Poliţiei Judeţene Buzău, iar în urmă cu câteva luni el a oprit-o în trafic pe una dintre fiicele parlamentarului, căreia i-a suspendat permisul de conducere.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

3 Lui Băsescu i-a fost tăiat microfonul în Parlamentul European după ce a început să enumere premieri din UE care s-au pus în slujba lui Putin

4 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

5 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei