PROTEST PMP: "Duicu, nu uita/ n-o să scapi de DNA!"

PROTEST PMP: "Duicu, nu uita/ n-o să scapi de DNA!"

PROTEST PMP: "Duicu, nu uita/ n-o să scapi de DNA!" / FOTO: evz.ro

Iniţial, membrii Partidului Mişcarea Populară Mehedinţi au protestat, joi după-amiază, faţă de scumpirea carburanţilor, dar şi-au arătat indignarea şi faţă de liderul PSD Mehedinţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Duicu, nu uita/ n-o să scapi de DNA!”, "Duicu, eşti un maimuţoi/ o ruşine pentru noi”, "Jos baronii PSD" au fost câteva dintre lozincile scandate de participanţi în faţa sediului PSD Mehedinţi, din centrul municipiului Drobeta Turnu Severin.

"Este o mare ruşine pentru judeţul nostru ceea ce s-a întâmplat cu preşedintele PSD Mehedinţi, o mare ruşine şi pentru ei, ca edili ai acestui judeţ. Ăsta este sistemul PSD-ist care se păstrează cu aceleaşi metehne, cu aceleaşi obiceiuri, nu s-a schimbat nimic în felul lor de a conduce", a spus unul dintre protestatari.

"Este ruşinos pentru judeţul acesta şi pentru ţara aceasta. Ieşim în faţă numai cu oameni incapabili, numai cu oameni corupţi şi cu oameni care n-au făcut niciun bine acestei ţări. Eu mă bucur că i-a ridicat DNA, dar m-aş bucura şi mai mult dacă le-ar confisca şi averile", a spus o altă protestatară.

"Foarte bine că i-au reţinut pe baronii PSD pentru că în loc să avem locuri de muncă, stăm la mila lor", a spus alt membru PMP.

Totodată, membrii PMP au protestat şi faţă de introducerea accizei pentru carburanţi, de la 1 aprilie.

"Protestăm faţă de scumpirea benzinei de la 1 aprilie. Am strâns peste 300.000 de semnături, la nivelul judeţului Mehedinţi peste 12.000 de semnături împotriva Ordonanţei de scumpire a carburanţilor. Am venit aici să le spunem parlamentarilor PSD că au ocazia să voteze împotriva aprobării Ordonanţei de urgenţe de scumpire a carburanţilor", a declarat Eugen Golea, preşedintele PMP Mehedinţi.

Protestul a durat o jumătate de oră întrucât nu a fost unul autorizat.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că procurorii Secţiei de combaterea infracţiunilor de corupţie au început urmărirea penală în cazul lui Ioan Adrian Duicu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, pentru trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, instigare la dare de mită, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii nedestinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz în serviciu şi două infracţiuni de folosire a influenţei şi autorităţii, de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul de foloase necuvenite.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…