PSD,manipulare până la capăt/Ponta a câştigat deja alegerile la institutul din sufrageria lui Ghiţă

PSD,manipulare până la capăt/Ponta a câştigat deja alegerile la institutul din sufrageria lui Ghiţă

O nouă intoxicare marca PSD a fost aruncată pe piaţă de maşina de zgomote din jurul maimuţoiului Ponta. Conform acestui nou episod de jalnică manipulare, la care nici Năstase nu se preta, nici n-at mai trebui alegeri. 70 la sută dintre români îl cred deja câştigător pe Viorel.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidenţiale, Victor Ponta ar obţine 46% din voturi, în primul tur, în timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis, ar fi votat de 24% dintre români, potrivit acestui sondaj al CSCI. Şi în turul al doilea, Victor Ponta l-ar învinge pe candidatul ACL. Asta încearcă să demonstreze acest institut coordonat de consilierul premierului Victor Ponta, Dan Sultănescu. Acesta este prieten bun cu Sebastian Ghiţă, patronul postului de televiziune Romania TV, este şi director executiv al Fundaţiei Multimedia pentru Democraţie. Surse din televiziunea lui Ghiță susțin că deputatul PSD ar comanda personal sondajele, întrebările și tendințele. Sebastian Ghiţă este cel care i l-a propus lui Ponta pe Sultănescu.

Acest aşa-zis sondaj este atât de penibil încât, raportat la scorul cumulat al PNL şi PDL la ultimele alegeri (europarlamentare – mai 2014), rezultă că intenţia de vot pentru Iohannis este sub votul cumulat, primit de cele doua partide, la ultimele alegeri.

 Potrivit aceleiaşi surse, CSCI, în turul al doilea, Victor Ponta ar obţine 58% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis ar fi votat de 42%.

 În cazul în care în turul II ar fi intrat candidatul PSD şi candidatul independent Cristian Diaconescu, Victor Ponta ar obţine un scor şi mai mare, respectiv 72%, faţă de 28% cât ar primit fostul consilier prezidenţial.

Sondajul CSCI mai arată că 70% dintre români consideră că Victor Ponta va ajunge presedintele României din noiembrie, comparativ cu 17%, care îl creditează pe Iohannis cu prima şansă. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”