Răzgândacul cu răţoi, aliatul lui Voiculescu în lupta cu Regimul Băsescu-VIDEO

Răzgândacul cu răţoi, aliatul lui Voiculescu în lupta cu Regimul Băsescu-VIDEO

​Antena 3 a prezentat, joi seara, un filmuleţ cu camera ascunsă în care un presupus denunţător din dosarul ICA - Dan Voiculescu şi-ar fi retras plângerea de la DNA, măscăricii Mihai Gâdea şi Adrian Ursu susţinând, astfel, că intreg dosarul se bazează pe un fals. Ce este incredibil în acel filmuleţ este faptul că în clip-ul de prezentare a celei mai senzaţionale demontări a trucajelor DNA prezentate vreodată de Antena3, când vorbeşte nenea ăla, pe fundal se aude şi vocea animalului cu care îşi împarte singurătatea: un răţoi. Care măcăne voios. Vrând parcă să dea cu flit, într-un mod ironic bestial, aberaţiilor demente de la acest post.

Mesajul nostru către Gâdea: Las-o, că măcăne! Şi dacă nu înţelegi, citeşte în DEX.

Dincolo de ridicol şi minciunile Antena3

În realitate, conform informaţiilor publice din rechizitoriul întocmit de procurori, întreg dosarul a pornit de la un referat ca urmare a unei autosesizări a Serviciului de Investigaţii DNA, coroborat şi cu informatiile primite de la denunţător. În plus, tot dosarul a fost conexat cu exact aceeaşi investigaţie penală pornita de către Parchetul General la o sesizare a Corpului de Control al Ministerului Agriculturii, o investigaţie finalizată iniţial cu neînceperea urmăririi penale, concluzie ce ulterior a fost infirmată şi declarată nelegală. Dosarul a fost ulterior declinat DNA-ului, iar in rechizitoriul dosarului ICA-Dan Voiculescu sunt prezentate zeci de mijloace de probă (documente, mărturii, note oficiale), pe lângă denunţul persoanei prezentate de Antena3.

Bătrânul dezminte şi răţoiul măcăne de zor. Pe fundal

 "Am anulat tot ce am spus acolo. Am considerat că domnul Voiculescu a făcut o faptă bună", spune pe înregistrare bătrânul, despre care Antena 3 susţine că se numeşte Vasile Popa si este unul din denunţătorii în dosarul ICA-Dan Voiculescu.

"În seara aceasta veţi vedea că întregul dosar, întreaga construcţie, se bazează pe un fals, asa cum nici copiii nu îşi permit să falsifice cand îşi fac scutiri la şcoală", a declarat Mihai Gâdea la Antena 3.

Trebuie precizat că Antena 3 a prezentat fragmente video montate cu unele declaraţii ale denunţătorului.

Dosarul, pornit de la o autosesizare DNA, conexata ulterior cu un dosar anchetat de Parchetul General

Citat din Rechizitoriu, pagina 172:

"La declansarea cercetarilor efectuate in prezenta cauza au stat initial pe de o parte referatul numarul 161/VIII/I/2007 al Serviciului de Investigatii al D.N.A. , iar pe de alta parte denuntul numitului Popa Vasile - insusit in totalitate de acesta cu ocazia audierii sale la catre procuror data de 11.06.2007 fiind astfel intrunite in speta cerintele legale instituite de dispozitiile art 221 cpp de sesizare a organului de urmarire penala . Observatia se impune intrucat nu s-a cunoscut in faza initiala faptul ca o cauza penala cu acelasi obiect , avand la baza Nota Corpului de Control al Ministrului Agriculturii , Padurilor si Dezvoltarii Ruralenumarul 40.166/20.08.2004 , a fost solutionata de catre sectia a II-a a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie prin rezolutia numarul 646/P/2004 din 10.06.2005 prin care s-a dispus neinceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de dispozitiile art 248 cpen - solutie nelegala a carui infirmare a fost solicitata si obtinuta procedural prin ordonanta procurorului sef sectie Marius Iacob numarul 13.445/3994/23.08.2007 prin care cauza a fost declinata in favoarea D.N.A. pentru a fi conexata la dosarul 84/P/2007"

Cine vrea să citească tot Rechizitoriul

http://www.scribd.com/doc/75035548/Rechizitoriu-Voiculescu-watermark-protected


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?