Reacţii DURE pe pagina de Facebook a lui Iohannis, după prezenţa la festivalul Enescu: "Domnule Preşedinte, mai lasă-ne cu pozele. Ţara asta trebuie condusă"

Postarea de pe Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis care a participat duminică seara la deschiderea Festivalului Internaţional “George Enescu” a strâns în trei ore peste 800 de comentarii. Pe lângă cei care laudă perechea prezidenţială pentru “eleganţă” şi “decenţă” şi îi urează succes preşedintelui, mulţi dintre “prietenii” virtuali ai preşedintelui nu îşi ascund nemulţumirea faţă de prestaţia acestuia la circa 10 luni de mandat. 

*** “Îmi pare extrem de rău ca v-am votat. Păreţi extrem de preocupat de confort şi de opulenţă...(...) Nu v-am văzut în aceste luni de mandat deloc...Nu v-am văzut decât prin intermediul PR-ului administraţiei prezidenţiale care va anunţă vizitele în străinătate...”, se arată într-unul dintre comentariile la postarea preşedintelui.

Alţii se arată deranjaţi de pozele postate de şeful statului. 

*** „Pozele sunt frumoase, dar pe lângă imagine şi evenimente, am votat pentru ceva substanţial relativ la viaţa noastră. Nu există nicio preocupare la preşedenţie pentru aspectele grave care macină tzara ?! Sărăcia, şomajul, pensiile mizerabile din agricultură, soarta clasei mijlocii care dispare...spoliată de guvernul mafiot, tineretul care pleacă definitiv în Vest, JUSTIŢIA, pedepsirea fraudelor colosale, ...romanii tzinutzi prizonieri în zone ostile, sub amenintarea armei, ....refugiaţii şi migrantii care invadează Europa,.....lipsa de viitor a tzării....NIMIC ? Niciun cuvânt, nicio acţiune, nicio implicare, comunicat, poziţie...Incalificabil”, scrie un altul.

*** “Domnule Preşedinte, mai lasă-ne cu pozele. Ţara asta trebuie condusă, nu umilită cu poze din concedii sau de la petreceri”, a comentat altcineva. 

Cineva îi prezice preşedintelui că nu va apuca să îşi termine mandatul de 5 ani şi îl acuză de aroganţă.

*** “La cum merg lucrurile nu prea cred că o să îşi termine mandatul de 5 ani! Aroganţa de care dă parte o să îl şi dea jos, dacă o continua tot aşa nu il văd prea bine, parcă trăieşte într-o bulă de aer, adevărată vorba "ţara arde, şi baba se piaptănă". Mai coborâţi cu picioarele şi pe pământul ţării pe care o conduceţi, domnule Preşedinte!” , a scris un alt nemulţumit.

Alţi prieteni virtuali îşi exprimă regretul că l-au votat pe preşedintele Iohannis.

*** “L-am votat pe Klaus Iohannis şi am convins zeci-sute de alţi români să-l voteze, dar, sunt FOARTE dezamăgită! Îmi pare rău că l-am votat! Aş fi avut acum conştiinţa împăcată dacă îmi anulam votul! (...) Mi-e ruşine mie de mine că l-am votat şi ... nu sunt multe lucrurile de care să-mi fie ruşine!”, scrie unul dintre prietenii virtuali ai şefului statului.

O persoană care spune că are 18 ani îi reproşează peşedintelui că stă prea mult pe Facebook.

*** Serios? Staţi mai mult pe Facebook decât mine!! Oamenii nu vor din partea dumneavoastră reclame la festivaluri, vor propuneri în parlament, soluţionari ale problemelor, simplificări în birocraţie, sa nu mai zic de salarii mai mari ca deja intrăm în utopii...Dacă citiţi asta să ştiţi că sunt dezamăgit, am 18 ani şi deja mi-e frica când ştiu ce mă aşteaptă!” , arată un altul.

Altcineva a sesizat huiduielile de care a avut parte şeful statului la intrarea la festivalul Enescu şi îi reproşează preşedintelui Iohannis că nu se implică în salvarea românului răpit în Burkina Faso.

*** “În sfârşit au realizat şi oamenii cine sunteţi cu adevărat şi au început să vă huiduie....o să tot aveti parte de asemenea tratamente....părerea mea”, a mai scris un alt fan virtual al preşedintelui. 

*** “Cum rămâne cu romanul ăla din Burkina Faso care riscă să îşi piardă capul? Îi uraţi şi lui Ghinion? Vă bazaţi pe ponta pentru a fi salvat? Cum vă simţiţi huiduit la nici măcar un an de mandat?”, a spus el.

Între comentariile pozitive se numără cele la adresa ţinutei soţiei preşedinteului - “ ţinută demnă de eveniment” –, la sprijinul pe care preşedintele îl arată culturii - “Felicitari pentru cultura ţării noastre pe care o sprijiniţi!!!!!! “ – sau la cuplul prezidenţial - „Frumos cuplu prezidenţial; măcar ei să ne reprezinte cu cinste!...Înţelepţi, că nu dau atenţie cui nu merită! Mult succes!”. SURSA gandul.info
 

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cine este femeia ucisă în bătaie la marginea Bacăului. Criminalul este de negăsit, după ce a anunţat că se sin…

2 CULISELE alegerii procurorilor din fruntea marilor parchete

3 ALERTĂ / Parchetul General anchetează felul în care mii de ruși și ucraineni au devenit cetățeni români fără să …

4 Cristina Guseth, atac șocant la ministrul Justiției: Predoiu este un parvenit, ca mulţi alţii, un om fără nici…

5 Care sunt simptomele coronavirusului din China? Seamănă foarte mult cu gripa, iar medicii spun că, dacă vor ex…

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul