Refuz să fiu manipulat de tine, băi, dobitocule!




Refuz să fiu manipulat de tine, băi, dobitocule!

Păi e vinovat procurorul, măi nenorocitule, că ruşii au furat statul ăsta pe care îl conduci tu, imbecilule? Procurorul aplică legea pe care prietenii tăi ruşi au încălcat-o cu neruşinare. Gândindu-se la buzunarele lor. Pe cine crezi tu că prosteşti acum venind şi plângând pe umărul bieţilor muncitori în timp ce le arăţi obrazul procurorilor? Sau, mai nou, procurorii trebuie să întrebe, direct la partid, cum trebuie să procedeze? Aşa cum făceai tu când te jucai de-a procurorul? Ai uitat ce-a păţit Panait? Vrei să ai din nou panaiţi în procuratură?

În loc să-l feliciţi pe procurorul care s-a luat la trântă cu ditamai dihania rusească, tu ce faci măi dobitocule? Îi arăţi pisica? De ce nu te războieşti cu ruşii, că ei au furat bugetul peste care eşti stăpân? Acesta era mesajul pe care trebuia să-l dai angajaţilor de la Petrotel Ploieşti. Că, din păcate, ruşii, în loc să dea dovadă de respect faţă de ţara unde fac afaceri şi profit, au furat ca nesimţiţii. Şi, că, la o adică, tu, reprezentantul autorizat al statului, care a lăsat să se ajungă, prin nepăsare, la o asemenea dimensiune a evaziunii, le vei asigura suportul financiar al vieţii de mâine. Boule! Procurorul trebuia încurajat şi felicitat pentru curajul lui. Dar cine să o facă, un căcăcios ca tine?

”Mă deranjează că ceea ce trebuie să facă orice prim-ministru responsabil de români s-a transformat, prin campania deșănțată a domnului Sârbu și a trustului său de presă care de altfel e la fel de evazionist ca cei de la Lukoil, doar că dânsul are presă, s-a transformat într-o chestiune politică”, a spus Victor Ponta.

Acesta a făcut acest comentariu încercând să explice de ce a atacat la începutul săptămânii procurorii care au pus sechestru la rafinăria Petrotel-Lukoil.

”În primul rând, susțin activitatea de combatere a evaziunii fiscale și de recuperare a prejudiciior și din acest punct de vedere orice companie trebuie să plătească. Doi, am fost procuror și îi întreb pe procurori. Actul de justiție penală este un act chirurgical, nu dai cu bomba nucleară, omori pe toată lumea în jur și sigur îl omori și pe cel vinovat. Mă bucur foarte tare și încurajez justiția din România ca în mod eficient și independent să îi sancționeze pe cei care fac evaziune fiscală și să recuperăm prejudiciu”, a continuat premierul.

”Trei, sunt prim-ministru și dacă voi deveni președinte - am aceeași responsbailitate față de cetățenii României. 3.500 de angajați sunt cetățeni români, 3.500 de oameni care trebuie să-și ia salariile vineri și eu de acei 3.500 de români, că lucrează la orice firmă, eu trebuie să am grijă. Patru, cât sunt prim-ministru, o companie petrolieră, oricare este ea, plătește lunar la bugetul central 100 milioane de dolari. Deci orice companie petrolieră care își încetează activitatea înseamnă o gaură la buget de 100 milioane de dolari lunar, bani de care am nevoie pentru școli, spitale”, a mai adăugat Ponta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...