RITUALUL de DESPĂRȚIRE/Face și Oprea PRIMUL PAS

Întrebat dacă imaginea României este afectată în exterior de faptul că premierul Ponta este inculpat în dosarul ”Rovinari – Turceni”, vicepremierul Gabriel Oprea a răspuns: ”ba da, ba da”. Oprea a adăugat că premierul s-a supus legii şi s-a prezentat la DNA şi că astfel de scandaluri ”sunt peste tot în lume”. ”Dar imaginea României nu are de suferit în exterior?”, a fost întrebarea pusă de gândul vicepremierului Gabriel Oprea.

”Ba da, ba da. Vreau să ştiţi că scandaluri de acest sens, stimate coleg de la Gândul, sunt peste tot în lume. Important este să ne supunem legii. Cred că cel mai mare exerciţiu de voinţă şi de corectitudine este să ne supunem legii, premierul Ponta s-a supus legii. Se prezintă oricând la DNA, se prezintă acolo unde spune legea, este un exerciţiu democratic. De aceea, este un val extraordinar şi România este dată de exemplu la Bruxelles, peste tot în lume, acest val anti-corupţie. România este dată exemplu, un lucru extraordinar. Îţi mai spun un lucru, la Securitate naţională mă pricep. România este un stat sigur, este un stat care generează securitate şi stabilitate pentru partenerii noştri internaţionali şi este un lucru extraordinar”, a fost răspunsul lui Oprea.

Preşedintele UNPR a subliniat că ”trebuie să respectăm legea”, iar Victor Ponta s-a prezentat la DNA, procedând corect.

”Orice om, indiferent cine este, premier, preşedinte trebuie să respecte legile ţării. Se prezintă la DNA? Se prezintă. Faţă de celelalte mari partide, PSD, PNL, care şi-au creat nişte filtre şi acum cad în ele, pe oameni îi deranjează, UNPR-ul are două mari pârghii: respectarea Constituţiei României, adică un om este vinovat sau nevinovat prin hotărâre definitivă a instanţei şi mai avem un proiect principiul competenţei. Poţi să fii competent şi la 16 ani şi la 100 de ani. Încă o dată, trebuie să oameni normali la cap, trebuie să fim oameni modeşti, când ne cheamă dacă greşim, ne prezentăm. Suntem cetăţeni toţi. Acesta este adevăratul sens al cuvântului”, a fost poziţia lui Gabriel Oprea.

Acesta şi-a exprimat încă o dată susţinerea pentru ca Victor Ponta să rămână în funcţia de premier. Primul pas a fost făcut...

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Record mondial / Acest primar PSD primește salariu, pensie, pensie specială de parlamentar și pensie specială de…

2 VIDEO După interviul ăsta, Toader ar trebui chemat la DNA! Despre cum l-au sechestrat Dragnea, Tăriceanu și Dă…

3 ALERTĂ Proiect de lege scandalos inițiat de Jandarmerie: vrea să interzică acoperirea feței la mitinguri, prec…

4 VIDEO Pofteau și ei la o muie, amărâții! / Echipaj de Poliţie Locală, filmat noaptea cu o prostituată într-o par…

5 LIVE Președintele Trump anunță mobilizarea armatei pentru stoparea revoltelor și jafurilor care au cuprins Ame…

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!