România LOR/MUISTA angajată de Șova la CNADNR ia 1000 de EURO pe lună și a pontat 7 zile tot anul! FOTO+VIDEO

România LOR/MUISTA angajată de Șova la CNADNR ia 1000 de EURO pe lună și a pontat 7 zile tot anul! FOTO+VIDEO

Muista de la OTV pe care Şova a angajat-o/plasat-o la CNADNR încasează 1.000 de euro pe lună fiind în concediu medical. Protejata fostului ministru a pontat numai 7 zile în tot anul! Raluca Şandru, fosta şefă a Direcţiei de Relaţii Publice şi Comunicare din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi, în primele nouă luni ale acestui an a fost la serviciu nici şapte zile. Mai exact, din 9 ianuarie până la sfârşitul lunii septembrie a fost doar în concedii medicale şi de odihnă. 

Şandru a stat în concediu medical şi a încasat o leafă în jur de 1.000 de euro/lunar. Chiar dacă peste 210 zile a stat în medical pe banii statului, anumite voci din Compania Naţională de Autostrăzi spun că aceasta nu ar fi avut nimic şi a păcălit statul sa poată încasa peste 4.000 lei/net în fiecare lună.

Direcţia condusă de ea din cadrul CNADNR s-a desfiinţat în luna iunie şi s-a transformat în serviciu care gestionează activitatea a două birouri, respectiv relaţii publice şi comunicare. 

Deşi era în concediu de odihnă sau medical, Raluca Şandru, în ultima perioadă, se plimba pe holurile CNADNR, fiind vazută la cafea pe la colţuri. După nouă luni de concediu, la sfârşitul lunii septembrie, s-a întors la CNADNR unde are un post călduţ de aproape doi ani.

Cine este Raluca Șandru

***Articol din Cancan.ro/10.01.2014, 18:04

Prezentatoarea de la OTV care a adormit in direct revine in forta. Raluca Sandru a ajuns director la CNADR

O mai tineti minte pe Raluca Sandru, prezentatoarea de la OTV care a ramas in istoria televiziunii dupa ce a adormit in direct in timp ce vorbea cu telespectatorii?
Ei bine, blonda de atunci, bruneta in prezent, a revenit in forta, iar acum ocupa fotoliul de director al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania. 

Raluca Sandru realiza la OTV o emisiune care incepea dupa ora 22.00 si se termina dimineata, si in care discuta in direct cu telespectatorii. Intr-una din emisiuni, tanara, care pe atunci era blonda, a cedat undeva in jurul orei 04.00 si a adormit in timp ce se afla in direct.
Raluca discuta la telefon cu un telespectator care isi spunea pasul si care cerea un sfat, insa ceea ce a urmat ar putea concura cu succes scenele din filmele lui Benny Hill. 

A adormit in direct

Rapusa de oboseala si moarta de somn dupa o noapte intreaga de discutii in direct, actualul director de comunicare de la CNADR a…adormit. Capul i-a cazut usor in jos, ochii i s-au inchis, iar Raluca Sandru s-a pus la somn.
Emisia nu a fost oprita, iar cei care se uitau la acea ora la televizor au ras cu lacrimi. Telespectatorul vorbea si o intreba ceva pe blonda, insa aceasta era in lumea viselor.
“Doamna Raluca, doamna Raluca, ma auziti? Doamnaa Ralucaaa”, spunea barbatul la telefon, insa tanara dormea bustean.
Dupa mai bine de un minut Raluca Sandru a inceput sa-si miste capul, iar la scurt timp s-a trezit speriata.Parea ca nu-si da seama unde este, ce se intampla si cine o striga. Actualul director al CNADR a reusit intr-un final sa-si revina si a incercat sa dreaga busuiocul, rugandu-l pe cel de la telefon sa mai repete intrebarea pentru ca legatura telefonica nu este foarte buna.

***Articol din Ziarul ATAC/20 ianuarie 2014, Ora 00:01

Scandal SEXUAL la MINISTERUL lui ȘOVA VIDEO 

Ce veţi vedea în acest filmuleţ este o partidă de sex oral, aplicat de o tipă blondă unui bărbat, lucru care în zilele noastre a devenit ceva firesc. Nefirescul constă în faptul că blonda a fost recent numită în cel mai bogat minister, pe una dintre cele mai importante funcţii.

Oare, a susţinut şi un concurs pentru acel post? Sau a fost suficient materialul scris, semnat şi publicat de duduia , material în care îl atacă la greu atât pe ministrul Şova, cât şi pe familia acestuia?

Cândva, a fost o femeie plăcută, niciodată frumoasă, darnică cât cuprinde, ambiţioasă a fost şi încă mai este, obţine tot ce îşi doreşte, pe căi ortodoxe sau mai puţin ortodoxe, contează doar rezultatul. Se naşte fireasca întrebare: ministrul Dan Şova oare cum a fost convins să o angajeze ŞEFĂ LA COMUNICARE, adică microfonul ministerului?

În domeniul jurnalismului de televiziune e imperios necesar să ai ca "armă distrugătoare", referindu-mă aici la arsenalul calităţilor unui bun ziarist, gura mare şi să stăpâneşti arta vorbirii, impecabil.

A fi un bun "gurist"....sau "guristă"... după caz, se poate extrapola şi la alte calităţi native pentru care foloseşti gura... după meseria pe care o alegi în viaţă.... sau poţi împleti talentele.

Un exemplu elocvent e RALUCA ȘANDRU, blonda din filmuleţul prezentat. Ajunsă în 2001 la canalul de televiziune OTV, a excelat în talente şi într-un timp record a ajuns de la un simplu reporter de noapte la prezentatoare a emisiunii de la miezul nopţii - "VOT", emisiune unde oamenii de rând îşi dădeau cu părerea despre importantele evenimente din acea zi. 

De aici a început succesul tinerei prezentatoare, în arta elocinţei... Pentru că experienţa e mama învăţăturii, a început lecţii private cu Horia Ivanovici, prin care a ajuns la Gigi Nețoiu, urmat de Cosmin Contra, Olăroiu, Răzvan Raț... şi lista ar continua, în fotbal.

Dar să nu neglijăm nici prezenţa muzicii... că ce ar fi viaţa fără muzică!!!... aşa că în vara lui 2002 apare şi Costi Ioniţă, timp în care tânăra aspirantă la titlul de divă era cazată la hotelul PELICAN, în Mamaia şi prezenta emisiunea "SCHIMBUL 3". Tot la OTV.

Finalul verii a fost apocaliptic. Și-a tăiat rochia "de firmă" în recepţia hotelului, ca replică la un articol din presa de scandal, după care şi-a dat demisia de la OTV, sperând că va poza în PLAYBOY. Cel puțin așa se lăuda prezentatoarea.

Anii au trecut, PLAYBOY-ul a rămas doar o amintire, în schimb conduce, din punct de vedere al comunicării, cel mai bogat minister din România.

Oare, RALUCA ŞANDRU a fost cea mai bună alegere a ministrului Dan Şova pentru a ocupa funcţia de şef al serviciului de comunicare?

Ce anume a recomandat-o pe aceasta pentru a câştiga postul respectiv?

Vezi filmulețul aici!Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Imagini rare cu „Șmecherii României” pe Coasta de Azur

2 Bordel în apartamentul unui preot din Bacău...

3 Așa o fi?

4 Numai în Ro se poate întâmpla așa ceva! Cică asta fura curent și are plângere penală!

5 Deputata AUR Anamaria Gavrilă a demisionat din partid!