Să ţi-o sugă mă-ta, bă, nenorocitule!
Să ţi-o sugă mă-ta, bă, nenorocitule!

"Cum îţi place să o iei?", "Mi-ai sculat-o", "Nu mai scapi de mine! Trebuie să fii a mea!", Vorbeam de p...ă ca să ţi-o doreşti!", "Oricum mi se scoală rar", "Să mi-o s...i".

Sunt doar câteva fraze cu care baronul de Argeş, Florin Tecău, îşi ataca victima pe Facebook. Dar nu numai. O înconjurase, obsedatul dracului, din toate părţile. Doar-doar... Un jeg uman, o cârpă scoasă din mizeria anonimatului de nişte ziarişti isteţi. O şandrama morală care ar trebui dărâmată şi trimisă acasă AZI de o societate normală. Se întâmplă însă aşa? A reacţionat cineva? Nu. Dovadă că boala de care suferă corpul social este foarte gravă. Nu o să vedeţi mitinguri ale societăţii civile în faţa sediului Consiliului Judeţean Argeş, la Piteşti. Pentru că România nu mai este de mult vie la acest capitol. A murit. Îngropată în complicităţi şi lăcomie. 

Despre reacţia partidului din care acest şobolan face parte? Mucles. Să treacă valul. În PSD sexul a fost mereu scara cu ajutorul căreia bărbaţi şi femei deopotrivă s-au căţărat în ierarhia partidului, a guvernului, a ţării. 

De aceea, ne facem datoria şi taxăm ca de obicei aceste acte de barbarism social urându-i acestui Tecău ceva ce ni se pare absolut normal: Să ţi-o sugă mă-ta, bă, nenorocitule!

Florin Tecău, preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Argeş, este căsătorit, are un băiat şi este profesor universitar.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”