Să ţi-o sugă mă-ta, bă, nenorocitule!
Să ţi-o sugă mă-ta, bă, nenorocitule!

"Cum îţi place să o iei?", "Mi-ai sculat-o", "Nu mai scapi de mine! Trebuie să fii a mea!", Vorbeam de p...ă ca să ţi-o doreşti!", "Oricum mi se scoală rar", "Să mi-o s...i".

Sunt doar câteva fraze cu care baronul de Argeş, Florin Tecău, îşi ataca victima pe Facebook. Dar nu numai. O înconjurase, obsedatul dracului, din toate părţile. Doar-doar... Un jeg uman, o cârpă scoasă din mizeria anonimatului de nişte ziarişti isteţi. O şandrama morală care ar trebui dărâmată şi trimisă acasă AZI de o societate normală. Se întâmplă însă aşa? A reacţionat cineva? Nu. Dovadă că boala de care suferă corpul social este foarte gravă. Nu o să vedeţi mitinguri ale societăţii civile în faţa sediului Consiliului Judeţean Argeş, la Piteşti. Pentru că România nu mai este de mult vie la acest capitol. A murit. Îngropată în complicităţi şi lăcomie. 

Despre reacţia partidului din care acest şobolan face parte? Mucles. Să treacă valul. În PSD sexul a fost mereu scara cu ajutorul căreia bărbaţi şi femei deopotrivă s-au căţărat în ierarhia partidului, a guvernului, a ţării. 

De aceea, ne facem datoria şi taxăm ca de obicei aceste acte de barbarism social urându-i acestui Tecău ceva ce ni se pare absolut normal: Să ţi-o sugă mă-ta, bă, nenorocitule!

Florin Tecău, preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Argeş, este căsătorit, are un băiat şi este profesor universitar.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

5 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…