ȘEFII țării au MĂRIT SALARIILE! Pentru EI!

ȘEFII țării au MĂRIT SALARIILE! Pentru EI!

Guvernul a mărit miercuri, prin ordonanță de urgență, salariile. Și șefii, ca toți șefii români, au început cu salariile lor! Cele mai mari salarii le vor avea preşedintele, premierul si preşedinţii celor două camere ale Parlamentului. Aceştia vor primi în jur de 21.000 de lei lunar.

Premierul interimar Gabriel Oprea a anuntat, miercuri, majorarea salariilor incepand cu luna august pentru 48 dintre cele mai inalte functii in stat, acesta precizand ca 'nu este un act populist'.

"Guvernul a adoptat o Ordonanta prin care indemnizatiile lunare pentru cele mai inalte functii de demnitate publica se majoreaza incepand cu luna august a acestui an, anume Presedinte, Premier, ministri, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, directorii SRI, SIE, SPP, STS. In total sunt 48 de functii vizate de aceasta Ordonanta. Pana la finalul acestui an vom avea cresteri de salarii in tot sistemul public, avem un proiect pregatit de Ministerul Muncii care va deveni in curand lege. Din ratiuni de transparenta, pentru a nu exista nicio suspiciune, imi asum atat corectitudinea cat si oportunitatea acestei masuri. Nu este un act populist, ci o exigenta in legatura cu statutul actual al Romaniei. Nu ne putem preface ca e normal ca un Presedinte sa primeasca la finalul lunii 1.500 de euro, iar un functionar sa poata incasa mai mult, aceasta anomalie trebuie sa ia sfarsit. Cele mai mari salarii le vor avea Presedintele, presedintele ICCJ, Premierul si presedintii celor doua Camere ale Parlamentului", a declarat Oprea, la sediul Guvernului.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”