Situație EXPLOZIVĂ la ministerul CURVELOR, NEPOȚILOR și PILOȘILOR!

Situație EXPLOZIVĂ la ministerul CURVELOR, NEPOȚILOR și PILOȘILOR!

Primul ministru Dacian Cioloș a confirmat oficial că România va pierde sigur cel puțin 5 miliarde de euro din fondurile aferente exercițiului financiar 2007-2013. Iar suma ar putea urca până la 7 miliarde!

Mai mult, ministrul de resort, Aura Răducu, a afirmat într-o conferință de presă acum câteva zile că pentru perioada 2014-2020 România nu are pregătit niciun proiect și că pentru primii doi ani nu se va atrage niciun euro. Tot doamna Răducu, într-un interviu pentru România Liberă, că ţara noastră a pierdut fonduri europene din cauza lipsei de organizare, de planificare şi de strategie. S-au pregătit de trei ori mai multe proiecte decât puteau fi finanţate, cheltuindu-se bani şi energie, fiindcă nu au existat politici sectoriale unitare. Pe de altă parte, în absenţa unei stabilităţi la nivelul autorităţilor de management, directorii au fost schimbaţi pe bandă rulantă, politicul prevalând profesionalismului.

Trecând peste faptul că doamna Răducu a recunoscut într-un alt interviu, pentru HotNews, că fiul său, Florin Răducu, a fost angajatul lui Sebastian Ghiță la Teamnet, un aspirator de proiecte pe bani europeni cu dedicație, vă prezentăm o ''DARE ÎN GÂT'' din interior care explică, în mare, de ce a fost România, și probabil că va continua să fie, CODAȘA EUROPEI, la absorbția de fonduri europene:

1. Indiferent de culoarea guvernarii, au fost indepartati toti profesionistii din functii de conducere executive, fiind inlocuiti cu un "new wave" de asa zisi "profesionisti", de fapt cei care au fost pixul celor care fura. NU este suficient sa contestam procedurile sau manualele de lucru, Trebuie vazut dincolo de ele.

2. Poate verifica cineva cate procese are pe rol ministerul cu cei batjocoriti prin reorganizari de tot felul. Care reorganizari sunt facute doar pentru a infiinta "birouri" sau "servicii" pentru niste sefuleti numiti peste noapte. Tarfe de regula, asa ca titlu general. Prietena cumnatului lui ...., amanta lui... sau alte cazuri evidente de tupeu maxim. Oameni care au inalte studii (SNSPA - ce batjocura, ingineria mediului sau studii foarte serioase care nu au nici legatura cu obiectul muncii), si al caror background profesional este zero barat. Mai nou, poate verificati si cum se desfasoara in mod real examenele de definitivare pe aceste posturi. Cu ocazia verificarilor, poate o intreaba cineva de sanatate pe sefa de la RU, una care mai nou (pe surse) a fost numita sau va fi numita secretar de stat in alt minister ca sa i se stearga urmele...

3. Peste aproape o saptamana are loc un concurs pentru ocuparea unui post de sef. Care a fost numit acum vreo luna, isi face singura tema de la concurs din timp, ca sa nu aiba probleme, asta printre picaturi ca e ocupata ziua sa faca niste curse cu "soferul". Dar daca sotul este procuror DIICOT, toata lumea tace, nu?

4. In tot acest timp, executantii, oamenii care intr-adevar stiu ce au de facut (marea majoritate) indura in fiecare zi batjocura decidentilor de doi lei, dupa care, colac peste pupaza, din cauza ca "nu s-au indeplinit obiectivele de absorbtie", sunt chemati la serviciu degeaba sambetele, li se anuleaza concedii la care au dreptul legal (inclusiv restante din 2014) si suporta toate abuzurile posibile si imposibile. De ce? Doar un amanunt asa ca sa va faceti o idee: anul acesta ministerul a acordat cadouri doar pentru copiii sefilor de serviciu, pe sest, ca sa nu afle prostimea. Cum vi se pare?


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...