ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 24 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 24 NOIEMBRIE

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis suspendarea Alinei Bica din funcția de procuror-magistrat și încetarea activității sale la DIICOT, după ce aceasta a fost arestată preventiv.

* Cei opt militari care și-au pierdut viața în accidentul aviatic de vineri au fost comemorați la sediul MApN printr-o ceremonie militară și religioasă.

* Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, le-a conferit agentului-șef de poliție Cavaleru Eduard Dumitru, șef de post în comuna Iacobeni, județul Sibiu, și agentului principal de poliție Badiu Lucian Aurel, șef de post în comuna Laslea, județul Sibiu, placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne 'pentru curaj, profesionalism și spirit de sacrificiu pus în slujba camarazilor și a comunității'.

* O echipă de specialiști ai Centrului de Testare, Evaluare și Cercetare Științifică pentru Armamente din cadrul Agenției de Cercetare pentru Tehnică și Tehnologii Militare va testa miercuri în Poligonul Jegălia, județul Călărași, prototipul transportorului blindat pentru trupe 8X8 (TBT 8X8), a informat MApN.

* Procurorii anticorupție din cadrul DNA Cluj efectuează 12 percheziții în localități din județul Bistrița-Năsăud și din municipiul Bistrița într-un dosar privind fapte de corupție și asimilate corupției, între adresele vizate fiind și trei sedii ale unor instituții publice.

* Procurorii DNA au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar față de Doina Azoicăi, decan al Facultății de Medicină Generală din cadrul UMF ''Gr. T. Popa'' Iași, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

* Ministrul Educației, Remus Pricopie, a declarat că bugetul pe 2015 al ministerului pe care îl conduce este în discuție, dar sunt făcute eforturi pentru a crește această sumă, gradual.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...