Țărănoiul de Oltean RECUNOAȘTE că ȘI-A TRAS-O cu Crinuța Dumitrean!

Țărănoiul de Oltean RECUNOAȘTE că ȘI-A TRAS-O cu Crinuța Dumitrean!

Ioan Oltean, țărănoiul bistrițean care mai are câteva ore până la cazarea de la TUBULATURĂ, a recunoscut în direct, la România TV, că și-a tras-o cu Crinuța Dumitrean. Mai mult, cu tupeu, acest jeg penal spune că procurorii se descalifică folosind astfel de probe!

"În dosarul care a fost pus la dispoziţia Comisiei juridice, pe care l-am văzut şi eu, nu existau pozele cu Crina Dumitrean de care se face vorbire. Poze există. Nu sunt poze care să fie defăimătoare şi nu sunt poze care să fie folosite în sensul de a se dovedi existenţa faptei de corupţie de care sunt acuzat. În ultimă instanţă, şi Parchetul şi DNA şi celelalte instituţii preocupate de această speţă, trebuie să aibă în vedere dacă eu am săvârşit sau nu fapta în sine şi nu relaţii interpersonale dintre mine şi oricine altcineva. 

Cred că folosirea acestor date duce la descalificarea acelei instutiţii care încearcă în felul aceasta să probeze acte de corupţie şi nu prin acte materiale săvărşite de o parte sau alta", a declarat Ioan Oltean.

Plenul Camerei Deputatilor miercuri, incepand cu ora 12.00, asupra cererilor DNA de incunviintare a arestarii preventive a deputatilor liberali Ioan Oltean si Catalin Teodorescu. Votul de miercuri va fi secret, cu bile.

Saptamana trecuta, deputatii juristi au decis sa inainteze rapoarte favorabile privind cererile DNA de incuviintarea a arestarii preventive a celor doi parlamentari liberali.

Atunci au fost 14 voturi "pentru", 4 "impotriva" si trei abtineri in cazul lui Oltean, care a stat la audieri in Comisia Juridica timp de o ora, si 15 voturi "pentru", 3 "impotriva" si trei abtineri pentru Teodorescu. Votul a fost secret. La iesirea de la audieri, ambii deputati au declarat ca sunt nevinovati.

Fostul vicepresedinte PNL Ioan Oltean, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva pentru trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu, a declarat in 4 decembrie ca nu se teme de "beciul domnesc" si ca este pregatit sa ispaseasca orice fel de pedeapsa, daca acuzatiile vor fi dovedite. Oltean a mai afirmat ca nu crede in Directia Nationala Anticoruptie ca institutie, si nici in dreptatea procurorilor DNA, motiv pentru care isi pune increderea in judecatori.

Deputatul PNL Ioan Oltean, urmarit penal intr-un dosar privind Autoritatea pentru restituirea proprietatilor (ANRP) in care se acuza supraevaluarea unui teren cu 87 milioane de lei.

Potrivit DNA, CatalinTeodorescu, membru in comisia ce stabilea despagubirile, impreuna cu alti inculpati ce faceau parte din aceeasi comisie (Dumitrean Nicoleta Crinuta - Presedinte, Diacomatu Sergiu Ionut, Teodorescu Catalin Florin, Baciu Remus Virgil, Marko Attila, Constantinovici Rodica si Alexandru Lacramioara) prin exercitarea abuziva a atributiilor de serviciu au aprobat raportul de evaluare prin care un teren in suprafata de 61.857 mp situat in municipiul Pitesti a fost evaluat la 108.932.000 lei, suma acordata drept despagubire cesionarului Rotaru Mihai.

Din probele administrate in cauza a rezultat ca deputatul Oltean Ioan, care avea relatii cointeresate cu cesionarul Rotaru Mihai si cu presedinta A.N.R.P Dumitrean Nicoleta Crinuta, si-a exercitat influenta la aceasta din urma pentru urgentarea si aprobarea despagubirii in favoarea cesionarului.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...