TROC JEGOS Ponta/Daniel pentru BOGĂTANI și BUZUNARELE POPIMII

TROC JEGOS Ponta/Daniel pentru BOGĂTANI și BUZUNARELE POPIMII

Este incredibil unde poate duce lăcomia popimii și jegoșenia celor aflați, vremelnic, la butoanele Puterii. Guvernul a decis, prin Hotărâre semnată de penalul Ponta, ca o clădire de 800 de metri pătraţi din complexul Palat Snagov, aflat în administrarea RAAPPS, să treacă în folosinţa gratuită a Bisericii Ortodoxe. Conform Hotărârii de Guvern, aici se va amenaja un paraclis patriarhal.

Este vorba despre Clădirea Belvedere din cadrul Complexului Palat Snagov, locul unde bogătanii României, indiferent de culoarea și simpatia politică, își face nunțile.

Probabil că popimea de la vârful BOR, care încasează contravaloarea cununiei, dar și bogătanii care erau nevoiți să facă naveta de la biserică, unde se făcea cununia, la palat, unde se făceau crăpelnița și dansul, sunt acum mulțumiți. Toate se vor face într-un singur loc. Și toți câștigă. Patriarhia pentru că va avea sub control pe georgelul care va încasa tainul de cununie, beneficiarii nunții, că nu mai cheltuiesc cu deplasarea de la Bucureșri la Snagov...

Asta numai într-o țară condusă de cretini și hoți se putea întâmpla...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului

4 Cel mai bogat israelian, miliardarul Beny Steinmetz, a fost reținut în Grecia. El este condamnat definitiv în …

5 VIDEO „Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă” / Interlopul Glonț, săltat de mascați