TROMPETA, AUDIATĂ la Parchet

TROMPETA, AUDIATĂ la Parchet

Trompeta a fost audiată la Parchetul General. Găbiţa Firea, împinsă de la spate de stăpânii care o păpuşează, nu îi lasă beregata lui Băsescu. Poate mai iese odată Videanu să povestească, în amănunt ce-i făcea lui când era o tânără aspirantă pedistă.

Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plângere penală în care l-a acuzat pe președintele de atunci, Traian Băsescu, de amenințare și șantaj în legătură cu declarațiile pe care acesta le-a făcut în cadrul unei emisiuni televizate.

Scandalul Băsescu - Firea a început după ce fostul preşedinte, referindu-se la senatorul PSD, a declarat într-o emisiune TV: "Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele."

Procurorii au redeschis dosarul pe 22 decembrie, a doua zi după încheierea mandatului de preşedinte al lui Traian Băsescu. Purtătoarea cu cuvânt a PSD este reprezentată în instanţă de avocatul Lucian Bolcaş.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului