Udrea, despre varianta Traian Băsescu premier: Nu am luat în calcul această variantă

Udrea, despre varianta Traian Băsescu premier: Nu am luat în calcul această variantă

Preşedintele PMP, Elena Udrea a declarat, miercuri, în intervenţii telefonice la mai multe posture TV, întrebată dacă Traian Băsescu este o variantă de premier, în eventualitatea în care ar câştiga alegerile, că nu a luat în calcul această variantă şi că depinde de noua majoritate parlamentară.

Traian Băsescu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Întrebată pe cine pe cine ar vedea în acestă funcţie de premier, Udrea a precizat că vom vedea în funcţie de majoritatea parlamentară care ar fi persoana potrivită, încât să existe şi un sprijin parlamentar.

"Un premier trebuie sustinut în Parlament, şi este nevoie de un premier puternic care să aibă susţinerea în randul parlamentarilor (..) Cred ca soluţiile trebuie să reiasă dupa discuţiile cu noua majoritate", a precizat EUdrea.

Ea a mai spus că "premierul trebuie sa fie un om care sa fi realizat ceva în viaţă şi nu cineva care sa îşi înceapă activitatea în funcţia de prim-ministru".

Întrebată dacă Traian Băsescu rămane un posibil candidat pentru funcţia de prim-ministru, Udrea a răspuns: "Nu am luat în calcul această variantă. Puţin probabil ca majoritatea parlamentară să nu dorească să impună un premier din rândul acestei majorităţi".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA