Udrea: Semnătura lui Băsescu pentru candidatura lui Diaconescu nu mai este valabilă

Udrea: Semnătura lui Băsescu pentru candidatura lui Diaconescu nu mai este valabilă

Liderul PMP, Elena Udrea, susţine că semnătura preşedintelui Traian Băsescu pentru candidatura la prezidenţiale a lui Cristian Diaconescu nu mai este valabilă şi că acesta va trebui să obţină un alt set de semnături pentru a intra în cursa prezidenţială ca independent.

Traian Băsescu (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Udrea a declarat, la Adevărul Live , că semnătura lui Traian Băsescu pentru candidatura lui Cristian Diaconescu nu mai este valabilă şi că şeful statului va putea semna pentru un alt candidat.

"Legal se poate (ca Traian Băsescu să semneze pentru un alt candidat, n.r.) pentru că domnul Cristian Diaconescu nu mai este candidatul PMP, dânsul dacă vrea să strângă altă listă de semnături, aceea nu mai este valabilă. Legal s-ar putea. Important nu este neapărat această semnătură. Sigur, contează foarte mult pe lista de susţinători a cui semnează Traian Băsescu. Important este cui dă votul domnul preşedinte şi pe cine va susţine în această campanie. M-aş bucura ca susţinerea lui Traian Băsescu să vină către mine", a declarat liderul PMP.

Ea a precizat că electoratul lui Traian Băsescu ar ajunge la 15%, scor care reprezintă obiectivul candidatului PMP la prezidenţiale.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”