Un caz clasic de moralitate pesedistă/Marian Sârbu, găsit incompatibil după ce a încasat ilegal 150.000 euro într-un an, rămâne pe un post călduţ în ASF

Marian Sârbu, fost lider sindical, fost lider PSD, fost ministru al muncii şi solidarităţii sociale, fost preşedinte al UNPR, a încasat sume uriaşe de bani, în euro, de ordinul sutelor de mii, în ultimii ani. Curtea Constituţională, în urma unei sesizări, a pus, în sfârşit, capăt acestei imposturi girată politic. Numai în ultimul an, în 2013, acest politruc, simbol al solidarităţii cu cei mulţi, a încasat peste 150.000 de euro, în calitate de prim-vicepreşedinte ilegal al ASF.

Crede cineva că, odată dovedit incompatibil, acest simbol pesedist a plecat de la butoiul cu miere? Nu. Marian Sârbu, este şi în prezent angajat al instituţiei, cu contract pe perioadă nedeterminată, pe post de consilier pentru relaţia cu Parlamentul, a precizat marţi preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu.

“Adică a fost dat afară din conducere și se cam umilește la un post de consilier doar doar să rămână la butoiul cu miere. A fost în stare el să divorțeze pentru a ascunde o parte din avere așa că nu miră pe nimeni nesimțirea lui proverbială”, susține, sub protecția anonimatului, unul din actualii executivi despre fostul ministru al muncii și lider al UNPR.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

2 Info / Gâdea, notificat de noua șefă a Parchetului European să achite daunele morale de 300.000 de lei

3 Dăncilă, la DNA! Documentul care aruncă în aer PSD! Dragnea o reclamă pe Dăncilă că a fraudat banii UE și nu i…

4 Nou scandal în PSD! Păcăliții vor să dea în judecată partidul! Dăncilă a aprobat ca doar Plumb să primească ba…

5 Ce au convenit Orban și Iohannis la ședința de azi. Favoriții momentului la ministerele Justiției, Internelor,…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Imagini din toată lumea de la eclipsa / superluna de aseară