Un caz clasic de moralitate pesedistă/Marian Sârbu, găsit incompatibil după ce a încasat ilegal 150.000 euro într-un an, rămâne pe un post călduţ în ASF

Un caz clasic de moralitate pesedistă/Marian Sârbu, găsit incompatibil după ce a încasat ilegal 150.000 euro într-un an, rămâne pe un post călduţ în ASF

Marian Sârbu, fost lider sindical, fost lider PSD, fost ministru al muncii şi solidarităţii sociale, fost preşedinte al UNPR, a încasat sume uriaşe de bani, în euro, de ordinul sutelor de mii, în ultimii ani. Curtea Constituţională, în urma unei sesizări, a pus, în sfârşit, capăt acestei imposturi girată politic. Numai în ultimul an, în 2013, acest politruc, simbol al solidarităţii cu cei mulţi, a încasat peste 150.000 de euro, în calitate de prim-vicepreşedinte ilegal al ASF.

Crede cineva că, odată dovedit incompatibil, acest simbol pesedist a plecat de la butoiul cu miere? Nu. Marian Sârbu, este şi în prezent angajat al instituţiei, cu contract pe perioadă nedeterminată, pe post de consilier pentru relaţia cu Parlamentul, a precizat marţi preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu.

“Adică a fost dat afară din conducere și se cam umilește la un post de consilier doar doar să rămână la butoiul cu miere. A fost în stare el să divorțeze pentru a ascunde o parte din avere așa că nu miră pe nimeni nesimțirea lui proverbială”, susține, sub protecția anonimatului, unul din actualii executivi despre fostul ministru al muncii și lider al UNPR.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”