Un caz clasic de moralitate pesedistă/Marian Sârbu, găsit incompatibil după ce a încasat ilegal 150.000 euro într-un an, rămâne pe un post călduţ în ASF

Marian Sârbu, fost lider sindical, fost lider PSD, fost ministru al muncii şi solidarităţii sociale, fost preşedinte al UNPR, a încasat sume uriaşe de bani, în euro, de ordinul sutelor de mii, în ultimii ani. Curtea Constituţională, în urma unei sesizări, a pus, în sfârşit, capăt acestei imposturi girată politic. Numai în ultimul an, în 2013, acest politruc, simbol al solidarităţii cu cei mulţi, a încasat peste 150.000 de euro, în calitate de prim-vicepreşedinte ilegal al ASF.

Crede cineva că, odată dovedit incompatibil, acest simbol pesedist a plecat de la butoiul cu miere? Nu. Marian Sârbu, este şi în prezent angajat al instituţiei, cu contract pe perioadă nedeterminată, pe post de consilier pentru relaţia cu Parlamentul, a precizat marţi preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu.

“Adică a fost dat afară din conducere și se cam umilește la un post de consilier doar doar să rămână la butoiul cu miere. A fost în stare el să divorțeze pentru a ascunde o parte din avere așa că nu miră pe nimeni nesimțirea lui proverbială”, susține, sub protecția anonimatului, unul din actualii executivi despre fostul ministru al muncii și lider al UNPR.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Oficial / El este imbecilul care a declanșat scandalul cu imaginea din biroul premierului Orban

2 Informație / Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleo…

3 VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

4 VIDEO Chelnerul numit manager de spital: „Școala vieţii a mea face mai mult decât două facultăţi”

5 FOTO Una dintre cele mai sexy sportive din lume este din România

recomandări

Te ia DNA: Dinu Pescariu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există