VIDEO-Deputatul PSD Ioan Adam, fost judecător, audiat la DNA-Averea fabuloasă a deputatului

Deputatul PSD de Braşov Ioan Adam, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din România, a fost audiat la DNA miercuri dimineaţa, în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA au făcut percheziţii în 3 judeţe şi în Capitală. Adam a răspuns întrebărilor procurorilor DNA Braşov, iar la ieşire a refuzat să dea detalii. "Sunt probleme de natură confidenţială. Nu vă grăbiţi, vă rog eu", a declarat deputatul. Şi soţia aceastuia, judecătorul Roxana Adam, ar fi vizată de procurorii DNA.

- 4 case

- 5 apartamente

- 10 000 m2 de teren construibil

- 10 000 m2 de teren arabil

- peste 11.000.000 de lei

- peste 172.000 euro

- 37 605 $

Deputatul Ioan Adam ar fi implicat în retrocedarea ilegală a unei părţi din fosta moşie a familiei Ghika. Adam este membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. Acesta a condus în trecut şi Judecătoria Braşov.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție ce au legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafața de aproximativ 90.000 ha de teren forestier si 100 ha teren agricol.

În cursul dimineții de 15 octombrie 2014, ca urmare autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 25 locații situate în jud. Brașov, Bacău, Covasna și București, din care cinci la instituții publice de interes local, una la un birou de avocatură, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

UPDATE

La această oră, procurorii DNA, fac percheziţii la traficanţii de retrocedări ilegale din Braşov şi mai multe judeţe. Unul dintre cei vizaţi de ancheta DNA este şi deputatul PSD Ioan Adam, fost judecător şi actualmente avocat. Conform comunicatului DNA, procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție ce au legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafața de aproximativ 90.000 ha de teren forestier si 100 ha teren agricol.

Citeşte şi: http://www.comisarul.ro/politic/un-nimeni-din-camera-deputa%C5%A3ilor-are-o-avere-fabul_204997.html&hl=zisu%20stanciu

În cursul dimineții de 15 octombrie 2014, ca urmare autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 25 locații situate în jud. Brașov, Bacău, Covasna și București, din care cinci la instituții publice de interes local, una la un birou de avocatură, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Cine este acest Adam? Este unul dintre clănţăii PSD care se agită zilnic, dintr-un studio de televiziune în altul, minţindu-vă cu tupeu şi nesimţire. Şi care, după ce şi-au făcut datoria, se retrag la vilele lor luxoase şi-şi râd în barbă şmechereşte. Citiţi aici declaraţia de avere a acestui exemplu de moralitate, posesor de terenuri şi case de nu mai ştie de ele. Numai cu împrumut a dat aproape o jumătate de milion de euro. 

Ioan Adam, declaraţie de avere

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=1&cam=2&leg=2012&pag=5&idl=1&prn=0&par=18802

Ioan Adam, Curriculum Vitae

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=1&cam=2&leg=2012&pag=0&idl=1


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ / Guvernul PSD, RUȘINEA Europei, a încercat să ÎNȘELE Comisia Europeană și să deconteze din fonduri UE pr…

2 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

3 Rareș Bogdan o calcă-n picioare pe „Proasta Pământului” după minciuna despre fabrica Volkswagen!

4 Dăncilă poate lua între 8 și 18 ani de pușcărie după denunțul lui Dragnea!

5 CULISE / Cine e baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM în ziua moţiunii. DNA începe audierile

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan