VIDEO EXPLOZIV/Peste 50 de CORTURI MILITARE instalate la 60 de kilometri de Timișoara, în comuna Lunga/Oficialii ARMATEI și MAI TAC!

VIDEO EXPLOZIV/Peste 50 de CORTURI MILITARE instalate la 60 de kilometri de Timișoara, în comuna Lunga/Oficialii ARMATEI și MAI TAC!

50 de corturi militare, păzite de jandarmi, au fost instalate în cursul nopții pe teritoriul comunei Lunga, la 60 de kilometri de Timișoara, anunță Digi24, care a prezentat și primele imagini filmate cu împotrivirea autorităților! Conform Digi24, Armata și MAI refuză să ofere date oficiale!

Amplasarea corturilor arată faptul că autorităţile din România se pregătesc pentru refugiaţi pe teritoriul ţării. Autorităţile nu vor să spună câţi imigranţi se aşteaptă să ajungă în România şi când ar putea ajunge aceştia.

Şi la Beba Veche, localitate aflată la graniţa dintre Serbia şi Ungaria, sunt pregătiri intense. Aici nu s-a ridicat încă o tabără, dar au fost aduse forţe suplimentare de poliţie de frontieră.

Potrivit locuitorilor din zonă, în ultima perioadă, poliţiştii de frontieră ar fi prins mai multe persoane care ar fi intrat ilegal în România. Printre aceste persoane s-ar afla şi refugiaţi. 

- Ştire în curs de actualizare -


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

2 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

3 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

4 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

5 „Se vor întoarce acasă în sicrie de zinc” / Ucrainenii din apropierea graniței cu Rusia, pe picior de plecare sa…