VIDEO-Ponta l-a EXECUTAT pe Moise Guran/Reacţia realizatorului: ,,Sunt ofensat că mă dă afară unul ca Ponta''

VIDEO-Ponta l-a EXECUTAT pe Moise Guran/Reacţia realizatorului: ,,Sunt ofensat că mă dă afară unul ca Ponta''

Atacurile la adresa presei independente în vremea regimului Ponta nu mai au nicio limită. Ultima ”execuție” pregătită de guvernarea PSD, cu ajutorul cozilor sale de topor din TVR, este cea a jurnalistului Moise Guran . Emisiunea acestuia – ”Biziday” – nu a mai primit aprobarea conducerii TVR pentru noua grilă de programe.

Moise Guran va fi scos din grila TVR, iar jurnalistul și-a exprimat opinia pe o rețea de socializare. Guran anunță că va mai face emisiuni și că este ofensat că ar fi fost dat afară la comanda lui Victor Ponta. ”Am deranjat oameni mai grei decât Ponta!” e ironia jurnalistului la adresa premierului.

”Adevarul este ca azi am emisiune. Sper sa am si luni, dar nu sunt sigur. Comitetul Director a decis revenirea la grila de vara. Cum eu n-am fost peste vara, daca nu revin asupra deciziei pana luni, atunci luni nu o sa am emisie. Tehnic vorbind, toamna astronomica incepe pe 23 septembrie. Altfel insa, revenirea la grila de vara e o chestie usor iresponsabila. Nu ca ma scot pe mine, dar nici UEFA Champions League n-a fost peste vara. Si aia costa frate! Vine Curtea de Conturi peste ei. De aia zic, cred ca pana luni mai au timp si nu m-as ambala sa il fac pe Ponta atat de capabil incat sa determine TVR-ul sa se sinucida financiar.

Eu fac emisiune in seara asta sa stiti… Aia cu Ponta care m-a dat afara de la TVR ma si cam ofenseaza… Adica, de patru ani, de cand sunt la TVR eu stiu ca am deranjat oameni mult mai grei decat Ponta.”, a postat Guran.

Celebrul dialog între Guran şi Ponta în care Guran l-a umilit.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta Moldova / Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov î…

2 O doctoriţă de la SMURD Iaşi a fost inclusă în „Atlasul Frumuseţii”. „Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi …

3 Cum a ajuns "doctorul în economie" Darius Vâlcov în fața judecătorilor. "Fără acest pas, nu se finalizează pro…

4 Robert Turcescu, care s-a deconspirat în direct că a fost ofițer acoperit, revine în presă

5 Ultimul discurs al lui Trump ca președinte: Mișcarea noastră e abia la început